Luka Nižetić na Splitskem festivalu padel z odra

Magazin 04. Jul 202215:48
Delite:
Luka Nižetić
Foto: Instagram Luka Nižetić

Na finalnem večeru 62. Splitskega festivala je po končanem nastopu pevec Luka Nižetić doživel manjšo nezgodo. Med bučnim aplavzom, ko se je priklonil, je namreč nesrečno padel z odra.

Potem ko je Luka Nižetić (38) izvedel pesem Kad se rodiš usrid Splita, je med poklonom publiki tako nerodno stopil na konec odra, da je padel z njega, in to v del, kjer sedijo violinisti. Na srečo si ni nič naredil in je takoj planil pokonci ter potolažil publiko, ki se je pošteno ustrašila zanj.

Luka Nižetić ja sicer na festivalu prejel nagrado publike Zlati galeb, saj je s svojo pesmijo, ki jo je izvedel, navdušil vse. ”Zame osebno je to največja zmaga, saj je publika sprejela mojo pesem. Jaz sem samo izvajalec, tu sta Mario Mihajlević, ki je napisal to enkratno besedilo, in njegov sin Branimir. Če mene vprašate, gredo vse zasluge avtorjem, saj se brez njih ta pesem ne bi rodila in jaz je ne bi pel,” je po nastopu dejal Luka.

Pevec pa seveda tudi ni pozabil poudariti, da je njegov rodni Split hkrati tudi njegovo najljubše mesto na svetu. ”To je mesto, kjer so se mi zgodile najlepše stvari v življenju. Ko kaj sanjam, sanjam lokacijo Mertojaka, ne sanjam ne New York ne Zagreb, sanjam Mertojak …” je še povedal – svojega prvega predela Splita res ne more pozabiti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar