MAC Cosmetics lansiral novo linijo kozmetike s Cher in Saweetie

Magazin 10. Jan 202209:15 0 komentarjev
mac cosmetics
Profimedia

Saweetiejina najnovejša kampanja s kozmetično hišo MAC je tu in vključuje nikogar drugega kot pevsko ikono Cher. Raperkina glasba je sestavni del oglaševalske kampanje Challenge Accepted, s katero svoje sledilce poziva, naj preizkusijo ličila in z njimi osvetlijo svoj uspeh.

Oglasna kampanja popularne kozmetične hiše MAC Cosmetics, ki so jo lansirali v tem tednu, zaznamuje zadnjo Saweetiejino sodelovanje s podjetjem, odkar je septembra postala ambasador te blagovne znamke. “Challenge Accepted pomeni izzivanje statusa quo, in to poskušam storiti vsak dan s svojim poslom, s svojo glasbo, s sporočilom, ki ga posredujem svetu,” je Saweetie povedala za revijo WWD. “Ker sem obiskovala univerzo, so mi rekli, češ zakaj bi bila raperka, ko pa imam diplomo, sama pa se s tem ne strinjam. Delam tisto, kar me navdušuje, zato je “izziv sprejet” tako z MAC-ove strani kot z moje. Na ta način še naprej izzivam dvomljivce,” je še dodala.

mac cosmetics
Profimedia

Čeprav se zdita na videz morda nekoliko nenavaden duo, sta se Saweetie in Cher takoj ujeli, pri čemer je raperka izjavila, da je bil eden od najboljših delov kampanje sodelovanje s Cher. ”Cher je čarobna. Vsakič, ko me nekdo prosi, naj jo opišem, se počutim, kot da ni besede, s katero bi to lahko izrazila, res je čarobna,” je dejala Saweetie. ”Zabavna je. Tako polna je znanja, z njo mi je bilo v veselje sodelovati. Če bi lahko, bi takoj ponovila.”

mac cosmetics
Profimedia

Drew Elliott, globalni kreativni direktor pri MAC Cosmetics, pravi, da sta bili obe glasbenici na snemanju kampanje sanjski. “Ko sta snemali skupaj, je Cher dajala neskončne nasvete in modrosti o industriji, modi in slogu,” je povedal WWD-ju. ”To je bil trenutek, ki ga je lahko ustvaril samo MAC. Ti dve umetnici sta sami po sebi močni, skupaj pa sta neustavljivi.”

mac cosmetics
Profimedia

Lani je bilo za raperko, ki je izdala več pesmi s svojega prihajajočega debitantskega studijskega albuma, zelo uspešno leto. Opravila je tudi prve prodore v televizijsko igro za Grown-ish in nastopila v oddaji Saturday Night Live ter sodelovala s podjetji, kot sta McDonald’s in Quay. Z uspešnicami, kot so Best Friend v sodelovanju z Dojo Cat, My Type in Icy Grl, je težko verjeti, da Saweetie še ni izdala svojega albuma. Toda po besedah ​​raperke bo projekt, imenovan Pretty B – ch Music, izšel še letos.

“Želim se opravičiti svojim oboževalcem, ker album ni izšel prejšnje leto. Toda tokrat res pride,« je dejala Saweetie. “Mislim, da bo album Pretty B – ch Music poln močnih sporočil, ki jih boste lahko uporabili na vseh področjih svojega življenja,” je še dodala.

mac cosmetics
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!