Madonna s fotografijami razburila oboževalce

Magazin 08. Dec 202112:45 0 komentarjev
Madonna
Madonna. Foto: PROFIMEDIA

Madonna je pred kratkim objavila fotografije, nad katerimi njeni oboževalci niso bili preveč navdušeni.

Na eni izmed njih kraljica popa pozira s srebrnim nožem v ustih. S fotografijami naj bi se Madonna poklonila svojemu pokojnemu prijatelju Keithu Haringu, ki je leta 1990 umrl zaradi aidsa, star komaj 31 let.

Madonna
Instagram

Pod zbirko fotografij je zapisala: “Tukaj je zapisana lepa resnica. Umetnost in prijateljstvo sta nesmrtna. Zato ne pozabite v svojem življenju imeti oboje. Sposobnost obojega je darilo, ki ga prejmemo takoj, ko se rodimo. Nobenega od njiju ne jemljite kot nekaj samoumevnega.”

Toda nekateri oboževalci nad njenim poklonom niso bili navdušeni, spraševali so jo, zakaj se je fotografirala z nožem. Razburila jih je tudi fotografija, na kateri pevka pozira, kot bi v roki držala pištolo. Eden od oboževalcev je zapisal: “60-letna ženska/mama promovira orožje in nože. Prosim, ne recite temu umetnost. Si res tako zelo želite pozornosti?”

Madonna
Instagram

To pa ni prvič, da je bila Madonna deležna kritik na račun orožja. Oktobra je razkrila svoje sodelovanje s fotografom Stevom Kleinom, in sicer tako, da je v montaži posnetkov objavila enega, na katerem Steve drži nož na pevkinem grlu. Sama je to označila kot umetnost, vendar se oboževalci z njo niso strinjali.

Madonna
Instagram

“Vklopite možgane. Koliko žensk je umorjenih in trpijo zaradi nasilja, vi pa objavite to fotografijo. Odvratno sporočilo!”

“Madonna, prosim ne pozirajte z osebo, ki vam drži nož na grlu. To ni umetnost!”