Madonnina hči Lourdes z uporniškim slogom po maminih stopinjah

Magazin 17. Dec 202117:45 0 komentarjev
madonna
Profimedia

25-letna Lourdes ruši stereotipe na družbenih omrežjih.

Madonna do naziva kraljice popa ni prišla samo z glasbo, temveč z uporniškim videzom, pogumom in drznostjo. S podobnim slogom se v svet slavnih prebija tudi njena najstarejša hči Lourdes ali Lola, ki postaja novi “it” obraz manekenskega sveta. Slavni mati in hči se med seboj podpirata. Lourdes je njun odnos pojasnila z izjavo: “Kdor sovraži mojo mamo, sovraži tudi mene.”

Lourdes svoje oboževalce poziva k individualnosti.

25-letna Lourdes je svojo prvo ljubezen našla v plesu in koreografiranju, v zadnjem času pa se preizkuša predvsem v modnem svetu. Pravi, da modi zaradi svetovnih trendov primanjkuje individualnosti, s svojim neustrašnim videzom pa želi med mladimi spodbuditi osebno izražanje in svobodno mišljenje. Sedilce na družbenih omrežjih redno seznanja z negativnimi vplivi telefonov in spletne izpostavljenosti: “Negativne komentarje prejemam tudi samo zato, ker imam slavno mamo. Telefoni uničujejo našo surovo osebnost. Zdi se mi, da vsi postajamo enaki.”

moda
Profimedia

Svojo kariero gradi kot manekenka visoke mode.

Lourdes aktivno gradi svojo manekensko kariero, a o sebi pravi, da ne pripada skupini klasičnih manekenk. V tem se skriva moč, s katero lahko spremeni mišljenje modnih vodij. Spremljali smo jo lahko na zadnjih modnih revijah znamk Bottega Veneta, Marc Jacobs in Savage x Fenty, postala pa je tudi nova naslovna zvezda revije Paper. V intervjuju, ki je podpiral njeno drzno poziranje, je izpostavila svoje močno mnenje o oblačenju mladih, nasprotovanju trendom in željo po prebujanju svojevrstnega mišljenja med mladimi.

moda
Profimedia

Letos je Lola presenetila tudi z izborom garderobe na dogodku Met Gala. Za svoj prvi sprehod po rdeči preprogi največjega modnega dogodka leta je izbrala drzno obleko v slogu Bollywooda znamke Moschino. Svoj videz je popestrila z uporniškim poziranjem in razkazovanjem neobritih podpazduh. Zaradi kontroverznosti slik z rdeče preproge so družbena omrežja številne med njimi prepovedala. Po dogodku je javno izpostavila, da se v glamuroznem okolju ni počutila dobro.

Lourdes je kot zagovornica unikatnosti nastopila tudi na modni reviji Savage x Fenty – znamki spodnjega perila, ki jo je pevka Rihanna ustvarila z željo, da spodbudi samozavest v vsaki ženski. Lola je svoj sprehod v razgaljenem stajlingu komentirala: “Ne vem, zakaj razgaljenost in goloto v modi še vedno enačimo z vulgarnostjo. Ali ne bi bilo lažje, da bi si enostavno pustili nositi to, kar si želimo?”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!