Mariah Carey razkriva nasvet, ki bi ga dala sebi pri 12 letih

Magazin 14. Nov 202212:15
Mariah Carey
Profimedia

Mariah Carey je bila stara 12 let, ko se je naučila nekaj težkih, a dragocenih (in sčasoma donosnih) življenjskih lekcij, od katerih so nekatere predstavljene v njeni novi knjigi za otroke.

“Takrat sem izvedela, da sem zagotovo “druga”,” je 52-letna pevka ekskluzivno povedala za PEOPLE, pri tem je imela v mislih čas, ko je živela v majhnem mestu na newyorškem Long Islandu z mamo, ki je belka, in očetom, ki je črnec. “Bilo bi super, če bi dejansko bila kameleonka, a za to nisem imela orodja, kar pomeni, da nismo imeli denarja. Ljudem v belih soseskah, kjer smo živeli, je bilo jasno, da sem z nečim ”pomešana”. Nisem bila deklica, ki živi v sosednji hiši, s svilnato dolgimi lasmi in pegami. Mislila sem si: O moj bog, ona je tisto, kar se definira kot lepo. In nisem se ujemala s tem.”

Danes je Mariah Carey po vsem svetu znana kot ikona stila. Toda, ko se spomni svojih mladih let, pravi, da je imela le tri majice in njeni lasje zagotovo niso bili svilnati. “Nočem uporabiti besede zanemarjena, ampak to res ni bila modna revija.”

V novi knjigi se osredotoči na ta čas svojega življenja, doda malo lahkotnega humorja in nekaj praznične čarovnije. “Veliko se vrti okoli nasilnežev, zaradi katerih se glavna junakinja sramuje tega, kdo je, toda ona preživi in ​​najde svojo usodo.” Ključno sporočilo pa je, da je vedno treba gojiti in negovati ljubezen do sebe.

Torej, kaj bi zvezdnica zdaj svetovala 12-letni različici sebe? “Varčuj z denarjem. Kupi balzam, zmoči si lase, nanesi balzam in počakaj, da se lasje posušijo. Vse bo v redu. Oh, in dodala bi: Prosim ne brij si obrvi, nikoli ne bo videti dobro na tebi.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.