Martha Stewart razkrila, zakaj se je razšla z Anthonyjem Hopkinsom

Magazin 24. Jan 202208:00 0 komentarjev
Martha Stewart
Profimedia

Martha Stewart je razkrila zanimiv in nenavaden (ali pa tudi ne) razlog, zaradi katerega se je razšla z igralcem Anthonyjem Hopkinsom.

Razlog za njeno odločitev naj bi bila ena od igralčevih najbolj opaznih filmskih vlog, kar je razkrila v oddaji Ellen DeGeneres Show.

“Hodila sem s sirom Anthonyjem Hopkinsom, vendar sem se z njim razšla, ker nisem mogla prenehati o njem razmišljati kot o Hannibalu Lecterju. V Maineu imam veliko strašljivo hišo, ki stoji na samem globoko v gozdu, in niti predstavljati si nisem mogla, da bi tja odpeljala Anthonyja Hopkinsa. Mislila sem samo na to, da bo jedel … no, saj veste.”

Hopkins je upodobil Hannibala Lecterja, serijskega morilca, ki je pojedel svoje žrtve, v filmu Ko jagenjčki obmolknejo leta 1991. Za to vlogo je leta 1992 prejel oskarja za najboljšega igralca.

Anthony Hopkins
Profimedia

“Ali želite, da vam nekdo poje možgane, medtem ko sedite v svoji čudoviti jedilnici v Maineu? Verjetno bi imela zelo lep odnos z Anthonyjem Hopkinsom, vendar nisem mogla mimo Lecterja.”

Martha Stewart je decembra namignila, da se z nekom videva, vendar ni želela izdati imena. Poročena je bila samo enkrat, z Andrewom Stewartom. Ločila sta se leta 1990, skupaj imata hčer Alexis.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!