Martha Stewart sama pripravlja zdravo hrano za svoje pse

Magazin 15. Okt 202215:30
Martha Stewart
Profimedia

Martha Stewart jemlje hranjenje svojih psov zelo resno.

81-letna televizijska osebnost je na Instagramu delila fotografijo več posod z domačo pasjo hrano, ki jo je naredila za svoj trop, poleg tega pa je razkrila tudi svoj recept za domačo pasjo hrano. “Sestavine, kuhane ločeno, nato grobo sesekljane v kuhinjskem robotu. Kvinoja, brokoli, grah, korenje, sladki krompir, maslena buča, zelje, repa, zelena, govedina, ribe, piščanec in raca. Nato vse skupaj zmešamo. Brez soli!” Dodala je še, da njeni psi obožujejo hrano, ki jo pripravlja, in da je zanje zelo zdrava.

Pred nekaj časa je Martha Stewart razkrila, da ima vsaj 20 mačk, 25 psov, 10 činčil, veliko kanarčkov in papagajev, dva ponija, tri osle, 10 konj, veliko ovac in koz, na stotine kokoši, gosi, purani, pegatke, prepelice, pave in ​​domače golobe. V začetku tega leta je izgubila eno od svojih mačk v nesrečnem dogodku, v katerega so bili vpleteni njeni psi. V objavi na Instagramu, ki prikazuje moške, ki kopljejo luknjo v zemljo in pripravljajo grob za njeno mačko, je v naslovu zapisala, da pokopava čudovito in nenavadno princeso Peony. “Štirje psi so jo zamenjali za vsiljivko. Zelo jo bom pogrešala. RIP, lepotica.”

Zvezdnica je tudi objavila tudi sladko sliko mačke v spomin na svojo kosmato prijateljico in svojim sledilcem sporočila: “To je bila princesa Peony.”

Prejšnje leto je med intervjujem za oddajo Today povedala, da se je po tolažbo zatekla k svojim živalim. “Obstajajo čakalne vrste za hišne ljubljenčke, ker so ljudje res ugotovili, da so hišni ljubljenčki veliko udobje, odličen dodatek k vsakemu gospodinjstvu. Čudovito je, da so hišni ljubljenčki postali bolj ljubljeni.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.