Martinu Sheenu je žal, da je spremenil ime

Magazin 22. Jun 202210:07 > 10:41 0 komentarjev
Martin Sheen
PROFIMEDIA

Igralec je slavo dosegel z imenom, ki ni njegovo pravo. Pravno gledano imena ni nikoli spremenil, žal pa mu je, da ga svet ne pozna po imenu, ki je zapisano tudi v njegovih dokumentih.

Zvezda serije Zahodno krilo Martin Sheen je za Closer Weekly govoril o svojem umetniškem imenu, ki je precej drugačno od imena, ki je zapisano v njegovih dokumentih.

“To je ena od stvari, ki jih obžalujem. Uradno imena sicer nisem nikoli spremenil,” je dejal. “Na mojem rojstnem listu še vedno piše Ramon Estévez.” Njegovo uradno ime je tudi na poročnem listu, potnem listu in vozniškem dovoljenju.

Povedal je, da se človek včasih pusti prepričati v nekaj, ker nima dovolj vpogleda v zadevo ali pa celo nima dovolj poguma, da bi se zavzel za tisto, v kar verjame. “Za to plačaš pozneje,” je povedal. “Ampak seveda govorim samo zase.”

Njegova sinova, ki sta tudi igralca, imata različna priimka – Charlie Sheen (prvotno Carlos Estévez) in Emilio Estévez. Emilio je bil tisti, ki se je odločil, da svojega imena ne bo prilagajal karieri in zunanjim zahtevam. Čeprav Martin Sheen pravi, da na odločitve sinov glede kariere ni imel vpliva, pa pravi, da je edina izjema ravno vpliv na Emilia glede imena. “Edini vpliv, ki sem ga imel na Emilia, je bil, da obdrži svoje ime in priimek,” je dejal. “Na začetku kariere mu je agent svetoval, naj spremeni priimek v Sheen in tega ni hotel storiti. In hvala bogu, da ni.”

Avtorica: Lisa Respers France/CNN

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter.  

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!