Med tekom zagledala prizor, ki ga ne bo nikoli pozabila

Magazin 24. Apr 202409:20 3 komentarji
viralno
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Njena jutranja rutina se je spremenila v nepozabno izkušnjo. Videoposnetek tega čarobnega prizora je takoj postal viralen.

Holly Brooks, ustanoviteljica Strong Girl Society, je delila videoposnetek svojega jutranjega teka, med katerim je doživela nepozaben prizor. Med tekom ob obali kalifornijskega mesta Marin Del Rey je nenadoma zagledala kita.

“Prvič sem imela priložnost videti kita. Bilo je prav čarobno,” je za Newsweek delila svoje vtise Angležinja, ki živi v Kaliforniji. Na tem območju, znanem po svoji slikoviti obali in bogatem morskem življenju, pogosto opazijo sive in grbave kite, ki migrirajo z Arktike proti obali Mehike.

@hollyb_fitness What a magical moment halfway through yesterdays run 🐋 #whalewatching #running #california ♬ Evergreen – Richy Mitch & the Coal Miners

Reakcije na viralni videoposnetek so bile preprosto očarljive. “Kako čudovito!”, “Navdihujoče!”, “Takšni trenutki naredijo tek res poseben”, “Resnično neverjetno doživetje”, “Tudi jaz bi želela doživeti kaj takega”, “Čudovito opazovanje narave”, “Življenje je lepo”, “Dokaz, da nepričakovani trenutki lahko postanejo dragoceni spomini za vse življenje,” so le nekateri od številnih komentarjev, ki so se pojavili pod posnetkom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje