Melania Trump ima razlog za praznovanje

Magazin 26. Apr 202220:26 0 komentarjev
Melania Trump
PROFIMEDIA

Nekdanja prva dama ZDA Melania Trump, ki od vedno znova navdušuje javnost, danes praznuje 52. rojstni dan.

Melania Trump kjer koli se pojavi zmeraj pritegne pozornost bodisi s svojim videzom bodisi s “karajočimi” pogledi na račun svojega moža nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa.

26. aprila 1970 se je v Novem mestu rodila kot Melanija Knavs, odraščala je v Sevnici in se kasneje preselila v Ljubljano. Pri osemnajstih letih je podpisala pogodbo z modno agencijo v Milanu in tako se je začela njena kariera manekenke in fotomodela. Leta 1990 se je preselila v ZDA, kjer je leta 1998 spoznala zdajšnjega moža milijarderja Donalda Trumpa.

Pred več kot 25 leti je kot manekenka dala intervju za ameriško televizijo ABC in na vprašanje, kakšna prva dama bi bila, če bi se Donaldu uspelo povzpeti vse do Bele hiše, je takrat 26-letna Melania odgovorila, da bi bila zelo tradicionalna. “Kot Jackie Kennedy. Podpirala bi ga, pomagala bi pri obveznostih. Vedno stojim ob strani svojemu moškemu.” In res je tako bilo. No, razen, ko je z majhnimi “incidenti” nasmejala svetovno javnost.

“Zaslovela” je predvsem, ko se je možu večkrat zoperstavila na očeh javnosti. Nemalokrat je ob njegovih izjavah nemalokrat zavila z očmi, spet drugič ga ni hotela prijeti za roko. Z vsakim skupnim nastopom pa so vse glasnejše postajale govorice, da svojega moža pravzaprav ne prenese. V Trumpovi družbi je namreč večkrat imela leden izraz na obrazu, pogosto je bila videti tudi jezna. Nekateri so celo omenjali, da “izgleda kot žival, ujeta v kletki”. Po izgubi Trumpa na zadnjih predsedniških volitvah se je šušljalo, da Melania želi ločitev, a do danes je ni vložila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!