Meryl Streep presenetila z modno kombinacijo in sprožila ugibanja

Magazin 10. Dec 202116:45
Meryl Streep
Profimedia

Igralka Meryl Streep je nedavno presenetila, ko se je ob prihodu na televizijski šov na ulici pojavila v plašču, podobnem jutranji halji.

Ko se je hollywoodska igralka Meryl Streep nedavno pojavila v šovu Today na NBC, so bili številni presenečeni, ker je tja prišla kar v jutranji halji.

Vsaj zdelo se je tako, paparaci so oskarjevko pričakali že na ulici, kjer so se zbrali tudi njeni številni oboževalci. Ugibali so sicer, ali ne gre vendarle za plašč, a je ostalo samo pri ugibanjih.

Streepova je v šovu promovirala svojo novo Netflixovo komedijo Don’t Look Up, kjer znova blesti in kaže ves svoj igralski talent, ki ji je prinesel že številne nagrade in jo opredelil kot eno izmed najboljših igralk vseh časov.

Meryl Streep
Profimedia

Igralka je tudi ena od redkih, ki se lahko pohvali, da režiserji nanjo niso pozabili niti v njenih zrelih letih, kar v Hollywoodu ni prav pogosto, pa vendar je Meryl ena od tistih hollywoodskih div, ki ima tudi pri producentih prav poseben status, zato se ji ni treba bati, da bi zanjo zmanjkalo vlog in novih filmskih izzivov.