Mesečni horoskop za avgust 2022: V znamenju iskrenosti

Magazin 29. Jul 202209:48 0 komentarjev
mesečni horoskop avgust 2022
Profimedia

Mesec avgust bo za številne znake prinesel težko pričakovane zaključke, nekateri pa bodo ugotovili, kako ključnega pomena je komunikacija, napoveduje mesečni horoskop.

Oven

Tistim ovnom, ki hrepenite po novih začetkih na področju ljubezni, se bo prikazala v prvih dneh avgusta, ko se bo Venera še nahajala v raku možnost novih poznanstev. Kljub navdušenosti bodite previdni, da ne boste ponavljali preteklih napak. Za tiste, ki ste že oviti v objem svoje ljubljene osebe, bi avgust lahko prinesel priložnost za dolg pogovor, ki bo vključeval tudi občutljive teme. Delo vam bo šlo v avgustu dobro od rok. Proti koncu meseca se lahko veselite nove priložnosti, ki vam bo povrnila upanje in vas osrečila za daljše obdobje, napoveduje mesečni horoskop. Nikar pa se preveč ne izpostavljajte.

Bik

V začetku avgusta vam bodo zvezde naklonile posebno samozavest, s pomočjo katere boste izpeljali vse, kar je težavnega. Če bodo od vas zahtevali več redoljubnosti, si ne boste priznali, da se v urejenem okolju tudi vi veliko bolje počutite. Razkritje napetosti na področju čustev je lahko sredi avgusta stresno, vendar boste s strpnostjo znali vse skupaj zapeljati v prijetno smer. Vpletanje družinskih članov lahko proti koncu meseca, ko se bo Sonce nahajalo v devici, vpliva na vaše delovanje in povzroči nihajoče počutje. Pazite tudi na finance, saj boste nekoliko raztreseni.

Dvojčka

Prvi dnevi avgusta vas bodo vlekli na morje. Želeli si boste sprostitve, destinacije pa bodo nekoliko drugačne od tistih, ki jih obiskujete običajno. V drugem okolju boste lažje razčistili z zadevami, ki so nejasne. Sproščeno boste stopili v drugo polovico avgusta, ki bo namenjena tkanju načrtov za prihodnost. Zadovoljni boste, zato je čas, da pozabite na obremenitve in se priklopite na nove energije. Ljubezenske zadeve bodo konec meseca, ko se bo Sonce sprehajalo po znamenju device, končno bolj dorečene, kar vam bo podarilo čudovito priložnost, da se odločite.

Rak

V načinu komuniciranja se boste v začetku avgusta, ko bo Sonce v levu, potrudili z namenom, da s svojimi sposobnostmi in vedenjem laskate vsem, ki vas obkrožajo. Sanje o princu in princesi se še ne bodo uresničile, kljub temu boste hrepeneli po nekom, ki bi vam lahko spremenil življenje, vam napoveduje mesečni horoskop. Bodite v zadnjem delu avgusta previdni pri tem, kaj počnete in govorite, še posebej med sodelavci. Potrudite se, da se izognete tistim, ki iščejo le težave in nastopajo kritično. Obkrožite se raje z ljubeznijo in zahtevajte več spoštovanja.

Lev

Levi, z energijo Sonca v svojem znamenju boste končno začutili poletje v pravem pomenu. Oddahnili si boste od napornih obveznosti in odkorakali tja, kjer vse skupaj diši po ležernosti in sprostitvi. Ves čas bo čutiti navdušenost, zato tokrat ne boste zamudili nobenega zabavnega dogodka, kar bo še povečalo vaš krog prijateljev. Dnevi v zadnjem delu avgusta vam prinašajo dogovore za delo, ki bi jih bilo tokrat dobro zagrabiti, saj vam prinašajo nekaj dodatnega denarja. Vztrajajte pri načrtih, ki ste jih kovali, naj denar oziroma njegovo pomanjkanje ne pokvari vaših sanj. Raje se odrecite kakšni manj prijetni zadevi. Čustva bodo v zadnjih dneh avgusta obarvana z nenavadnimi občutki.

Devica

Optimistična in pozitivna naravnanost bo povzročila veliko prijetnih dogodkov in rešila marsikateri spor v delovnem okolju, ki bo nastal v začetku avgusta zaradi Merkurja v levu. Glede na to, da ste rojeni vodja, boste zaropotali po mizi in naredili red. Užitki ob morju ali bazenu bodo ves čas v vaših mislih, zato si vzemite čas in se sprostite po napornem delovniku. V zadnjem delu avgusta boste sproščeni in samozavestni. Vztrajni boste v svoji neodvisnosti in ne boste kazali nikakršnih namer, da bi kaj spremenili. Poslovne zadeve se bodo v zadnjih dneh avgusta začele pomikati naprej.

Tehtnica

V začetku avgusta, ko bo Sonce v levu, stopajo v ospredje najmočnejši aduti, kot so privlačnost, dobrota, neodvisnost in pozitivna energija. Stvari se bodo vrnile na svoje mesto in marsikaj se bo odvijalo po vaših željah, vam napoveduje mesečni horoskop. Če ste v dilemi, najprej temeljito razmislite, kaj vam morebitni koraki v resnici prinašajo. V drugi polovici avgusta boste imeli srečo, še posebej kar se tiče ljubezenskega življenja. Povsem po naključju lahko spoznate osebo svojih sanj. Zna se tudi zgoditi, da se boste znašli na pravem mestu ob pravem času in s pravimi besedami povedali tisto, kar si že dlje časa želite. Izogibajte se kompliciranju, samo bodite iskreni.

Škorpijon

Ne bodite tako prepričani, da morate nekaj spremeniti, da bi se bolje počutili. Morda je treba spremeniti stvari v glavi in se zavedati tistega, kar beži mimo vas. Zmeda, ki jo imate na čustvenem področju, se bo stopnjevala vse do sredine avgusta, ko se boste končno odločili, kdo je oseba, ki si zasluži vašo pozornost in ljubezen. Morda bo pretehtala zunanjost, kar ni najboljša izbira. Zadnji dnevi v mesecu bodo bolj zadržani. Iskali boste občutek stalnosti, ki bi ga najbolj potrebovali na osebnem področju, kjer ste nekoliko nazadovali. Ne pozabite tudi na materialno plat, ki lahko zaniha.

Strelec

Prva polovica avgusta bo napeta, vendar le na kariernem področju, kjer se vam lahko določene zadeve s Soncem v levu nepredvideno zakomplicirajo. Dokazovati boste morali svoj prav in svoje pravice. V sredini avgusta se vam bodo vrstili prijetni dogodki, ki vas bodo napolnili z energijo in vam povrnili optimizem. Zadnji dnevi v avgustu vam prinašajo sprostitev v pravem pomenu besede. Lahko si boste privoščili več kot po navadi, saj ste znani po tem, da živite življenje s polno paro. Tokrat vam bo bolj ustrezala manjša družba, saj se boste lahko resnično sprostili. Samski boste imeli možnosti za nova poznanstva, zato jih izkoristite.

Kozorog

V začetku avgusta, ko vas bosta spodbujala Sonce in Merkur v znamenju leva, se poskusite odločiti in dobra volja vam bo zagotovljena. V vročih poletnih nočeh boste strastni in pripravljeni odvreči hladno masko, ki jo običajno nosite. Vendar pazite, da vas takšne zgodbe čustveno preveč ne zanesejo, saj bi si lahko s tem povzročili prazno upanje. Poskrbite za svoj videz in vložite nekaj denarja v nove in moderne modne dodatke, da se nekoliko polepšate ter dvignete samozavest. Tistim, ki ste poslovno v zasebnih vodah, se v zadnjih dneh avgusta meseca obetajo manjše nejasnosti, ki bodo vezane na finance, napoveduje mesečni horoskop.

Vodnar

V avgust stopate samozavestni, zato si ne boste dovolili, da nekdo manipulira ali pometa z vami. Znali boste izpostaviti bistvo in se potegniti zase na diplomatski način. Razmišljali boste o novi poslovni priložnosti. Vendar ne pretiravajte, saj tudi vi potrebujete nekaj sprostitve, zato dajte možgane nekoliko na pašo in si privoščite počitek ter zabavo s prijatelji. Drobne malenkosti, ki vam bodo v zadnjih dneh avgusta velikokrat prekrižale pot, vas bodo spravljale v dobro voljo. Nikar pa ne pričakujte, da boste uredili svoj ljubezenski odnos, ki se je znašel v napetostih.

Ribi

Spoznali boste, da je življenje kratko, da priložnosti hitro pobegnejo, izkušnje pa vas mnogokrat naučijo največ. Položite svoje strahove na mizo in se lotite dela. Najprej se odločite, kaj je sploh tisto, kar si želite, in koliko ste pripravljeni za to žrtvovati. Priložnosti, ki se bodo vrstile v drugi polovici meseca, ne boste jemali najbolj resno, vendar se poskusite kljub temu odzvati. Na ljubezenskem področju se boste morali v zadnjem delu avgusta naučiti, kako delati, ljubiti in hkrati živeti polno življenje. Poskusite nekoliko razmisliti, kaj bi bilo najbolje storiti, še posebej, če ste na pragu nedorečenega odnosa.

Preberite tudi, kaj napoveduje veliki poletni horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.