Veliki poletni horoskop – koga čaka sreča v ljubezni?

Magazin 21. Maj 202208:24 0 komentarjev
zvezde
PROFIMEDIA

Kaj pravijo zvezde – kaj nas čaka to poletje?

Oven

Venera bo v vaši hiši ljubezni od 5. junija do 8. novembra, kar pomeni, da vas čaka zelo razburljivo poletje. Pripravite se na igriva, strastna in romantična srečanja, vendar ne zaupajte vsem.

Na začetku avgusta se bo mogoče zapletlo v vaših ljubezenskih odnosih, zato pazite, kako se boste odzvali.

To poletje se boste počutili odlično. Naj vas ne preseneti, če vas bo očarala oseba, ki je čisto nasprotje tistega, kar bi običajno zbrali. Sprostite se in prepustite. Sredi avgusta boste izvedeli pomembne novice.

Držite se stran od rakov, kozorogov in rib.

Bik

To poletje vas čaka vse, v čemer najbolj uživate – sprostitev in počitek. Če ste v razmerju, bo poletje odličen čas za poglobitev odnosa.

Prav tako je to odličen čas, če boste želeli partnerja predstaviti staršem ali ga celo pripeljati na družinsko srečanje.

Če niste v razmerju, bo vašo pozornost pritegnila oseba iz vašega okolja. Julija boste morda v romanci z nekom, s katerim prijateljujete že nekaj časa. Bodite odprti za priložnosti.

Držite se stran od levov, vodnarjev in ovnov.

Dvojčka

Med poletjem ne boste prenašali neumnosti. To vas bo osvobodilo vseh dram v ljubezenskih odnosih. Razpoloženi boste zapeljivo, avgusta pa so možni nesporazumi v odnosih.

Držite se stran od devic, rib in bikov.

Rak

Dobra novica za ljudi, rojene v tem znaku – letošnje poletje bo idealno za prebolevanje bivše ljubezni. Zvezde so odlično postavljene, Mars pa bo v vaši hiši od 24. julija do 8. avgusta, kar pomeni, da boste privlačni nasprotnemu spolu.

Zato ne izgubljajte časa in energije za bivšo ljubezen, ampak se osredotočite na novo srečo v življenju.

Pazite, da se ne zaljubite preveč. Možne so tudi romance v službi.

Držite se stran od tehtnic, ovnov in dvojčkov.

Lev

Venera je v levu vse poletje, zato bodite pripravljeni na zanimivo obdobje.

Če še niste v razmerju, se v tem obdobju raje ne navežite preveč. Konec avgusta je možna nenadna vrnitev osebe, ki je izginila iz vašega življenja.

Držite se stran od škorpijonov, bikov in rakov.

Devica

Žal to ni vaše leto, ko gre za ljubezen. Po drugi strani pa se bo vaše finančno stanje bistveno izboljšalo. Poletno spogledovanje bi lahko oktobra preraslo v nekaj več, le mirni morate ostati in ne preveč živčni.

Konec julija in v začetku avgusta imate več možnosti, da spoznate nove ljudi.

Držite se stran od strelcev, dvojčkov in levov.

Tehtnica

Romance to poletje niso izključene, vendar dvignite standarde. Odprite oči in bodite previdni.

Tehtnice v razmerjih ste lahko zaradi položaja zvezd pogosto v konfliktu, kar vas bo spravljalo ob živce. Potrebujete čas, da se posvetite sebi in počitku.

Konec avgusta bo vaše razmerje v novi, stabilni fazi, h kateri stremite.

Držite se stran od kozorogov, rakov in tehtnic.

Škorpijon

To poletje se boste bolj posvetili karieri kot ljubezni. Prav tako boste naklonjeni nekomu, ki ga že poznate. Spoznavanje novih ljudi ne bo vaša prioriteta.

Potrebujete nekoga, ki vam bo v oporo.

Če ste v razmerju, boste naredili velike načrte za naslednjih pet let. Delajte v skladu s svojimi čustvi, konec avgusta pa vam bodo zvezde naklonjene za morebitno poroko in načrtovanje otroka.

Držite se stran od vodnarjev, levov in tehtnic.

Strelec

Trenutno ste bolj osredotočeni na druženje s prijatelji kot na romantično življenje. Če ste samski, je bolje, da to ostanete še naprej.

Karkoli boste že izbrali, izogibajte se nekomu, ki je manipulativen, pretirano ljubosumen ali zahteven, ko se odločite čas preživeti s svojim prijateljem.

Ljubezen je možna tudi na dopustu. Če boste ostali v razmerju tudi avgusta, bodite previdni. Konec tega meseca se bo Venera premaknila retrogradno, kar bi lahko povzročilo vaš izbruh ljubosumja brez posebnega razloga.

Držite se stran od rib, devic in škorpijonov.

Kozorog

To bo za vas zelo vroče poletje. Čaka vas kup dogodivščin.

Konec julija in v začetku avgusta bo za vas morda nenavadno obdobje, počutili se boste hkrati privlačni in osamljeni, kar ne bo dobra kombinacija.

Okrog 10. avgusta se boste umirili in vse vam bo postalo bolj jasno.

Držite se stran od ovnov, tehtnic in strelcev.

Vodnar

To poletje se boste naveličali stare ljubezni in si boste zaželeli sprememb. Nasprotje bi vas lahko v teh mesecih res pritegnilo.

Eksperimentirajte, nato pa se sami odločite, kaj vam ustreza.

Polna luna konec julija vam bo dala pogum za nenadno potovanje. Lahko bi potovali sami.

Držite se stran od bikov, škorpijonov in rakov.

Ribi

To poletje boste odlično razpoloženi, romantični in zapeljivi.

Nekoga boste spoznali konec julija. Za nasprotni spol boste zelo privlačni, vendar boste igrivi in jih boste zlahka zavračali, ker ste srce že rezervirali za nekoga drugega.

Okoli 10. avgusta boste začutili močno potrebo po zavetju. Morda boste koga srečali med prostovoljstvom ali kakšno drugo dobrodelno dejavnostjo.

Držite se stran od dvojčkov, strelcev in vodnarjev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!