Mesečni horoskop za september 2022: nekatere čakajo izzivi

Magazin 01. Sep 202211:23 0 komentarjev
Tedenski horoskop
Profimedia

Mesečni horoskop za september: nov mesec prinaša nove izzive, preverite, kako kaže vašemu horoskopskemu znamenju.

Oven

Ovni, vstop v september bo prijeten, končno boste tudi na finančnem področju spretnejši. Vse skupaj vam odpira nova poslovna obzorja. Ozrite se vase in pustite druge, da delujejo, kot želijo. Razmere, ki vas čakajo, vam bodo preprečile, da bi jih spregledali, kar je pozitivno, saj se boste morali s težavami najprej spopasti. Tudi na ljubezenskem področju se bodo zadeve sredi meseca odvijale tako, kot si želite ali pričakujete, s čimer si boste povrnili pozitivno samopodobo, vam napoveduje mesečni horoskop za september. Ne izgubite pa proti koncu meseca, ko prihaja notranji nemir, živcev zaradi nepomembnih zadev in nesramnih pripomb nekoga. Vztrajajte pri svojem stališču in naredite vse, da bi ga uveljavili mirno.

Bik

Biki, nekaj pomembnega naredite na začetku septembra drugače, ne bo vam žal, čeprav bo na trenutke tudi napeto. Pomembno pa je, da se ne zapirate vase ter da preizkusite nov prijem. Spoznali boste, da je dobro tudi podirati meje, ne pa se jih ves čas oklepati. Odprite oči, kajti takrat, ko imamo največje načrte, se lahko tudi udejanjijo. V situaciji, ki se je bojite že nekaj časa, boste v sredini meseca bolj pogumni. Če boste znali malce potrpeti, boste dosegli svoj namen. Bolj boste v zadnjih dneh septembra popuščali stresu in se ozirali na zunanje okoliščine, slabše se boste počutili. Nepotrpežljivi boste, zato boste delali manjše napake.

Dvojčka

Na poslovnem področju lahko v začetku septembra napredujete, toda počasi in premišljeno. Zberite se in se sestavite, preden se boste podali v nekaj zahtevnega. Pomembno bo, da določite, kdaj se boste podali v akcijo in do kdaj naj bi se soočili. Sredi septembra popazite na zdravje, posebno na noge, kolena in sklepe. Trdo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste deležni tudi več virov finančnih koristi. Na področju ljubezni se lahko konec meseca vse skupaj malce zaplete. Pokažite, da ste samozavestni in da se ne boste ustavili v zadnjem hipu. Presenečeni boste nad pozitivnim izidom, posebno če ste skoraj že obupali.

Rak

Na poslovnem področju se določene metode morda ne bodo obnesle, zato je čas, da se nehate oklepati preteklosti in naredite nekaj drugačnega. Če boste zelo spretni, boste naredili veliko več, pomaga vam lahko tudi prilagodljivost. Zadeve se hitro spreminjajo, zato sredi meseca odprite oči, še je čas, da popravite napako. Računajte tudi na pomoč in podporo nekoga, ki zaznava, da ste se izgubili. Še enkrat se bo izkazalo, da morate slediti naključju, vam napoveduje mesečni horoskop za september. Na ljubezenskem področju pazite proti koncu meseca na besede, bodite previdni in prevzemite odgovornost za svoja dejanja. Naredite nekaj, česar še nikoli niste, prebudilo vas bo.

Lev

Ni potrebno, da ste tako obremenjeni, saj vas bo že v prvih dneh septembra sprostila energija Venere v vašem znamenju. Držite se dogovorov ter tistih obljub, ki ste jih izrekli pred kratkim. Nekdo v domačem krogu vam tokrat ne bo prisluhnil v tolikšni meri, kot bi si želeli. Ostro se boste odzvali, vendar ne pozabite na to, kaj vam govorijo čustva. Ko boste vse skupaj razčistili, se ne boste več obremenjevali z malenkostmi. Proti koncu meseca lahko opravite še nekaj v zvezi s pomembno zadevo. Preprosta fizična aktivnost vam bo pomagala, da ostanete pozitivni ter zdravi.

Devica

Ne zastavljajte vprašanj v začetku meseca, ko se boste povezovali z energijo sonca v svojem znamenju, za katera že vnaprej veste, da ne morete dobiti pravega odgovora. Pomagal vam bo nekdo, ki ima zanimive izkušnje. Notranja umirjenost vam bo v sredini meseca marsikaj olajšala na pomembnih razpotjih. Pri nečem se boste malce zmedli, zato nikar ne vztrajajte preveč. S težjimi opravili počakajte, kajti s prenagljenimi potezami bi si lahko proti koncu meseca ustvarili pravi kaos. Čas je, da se začnete tudi vi zavedati, da žal ne morete rešiti vsega naenkrat, čeprav vas nedokončano močno vznemirja.

Tehtnica

V začetku septembra boste spremenili načrte, zato pazite na zdravje, premislite tudi o posledicah prevelike živčnosti, ki je lahko rezultat pretiravanja. Čutite, da vam nekaj ne ustreza, zato bodite pazljivi, posebno pri zadevah, ki se dotikajo financ. Pri delu boste imeli težave z vzpostavljanjem medsebojnih odnosov. Prebudite občutek, da bi morali delovati bolj sproščeno. V zadnjem delu septembra, ko bo sonce v vašem znamenju, boste imeli priložnost, da popravite nekaj, kar vas muči že dlje časa. Prenehali se boste ukvarjati s tistimi, ki vas vznemirjajo, počasi boste pripravljeni na večje prelomnice.

Škorpijon

Vstop v september za vas ne bo najbolj enostaven. Borili se boste sami s sabo in s svojim egom. Prihaja tudi nekaj poslovnih nedorečenosti, najslabše bi bilo, da bi se odzvali nesramno. V sredini meseca boste imeli glavno besedo pri razčiščevanju nerešenih vprašanj, posebno v ljubezni, kjer so zadeve že nekaj časa v nejasnih energijah. Z nekom, ki vam je zelo simpatičen, se boste proti koncu septembra slišali in dogovorili veliko lažje, kot ste predvidevali. Vzeli si boste dovolj časa, da se mu posvetite. Nekdo v družinskem krogu bo vztrajal, da mu natančno razložite določene nejasnosti, vam napoveduje mesečni horoskop za september.

Strelec

V september se podajate z dvomi in nerešenimi zadevami. Motilo vas bo tudi to, da marsikdo sploh ne bo znal ceniti vaše pomoči. Odprite pot novi energiji, saj vam ta lahko pričara nepozabne trenutke. Ker ste vedno optimistični, boste tudi ob največjih padcih poskusili znova in se zavedali, da se stvari lahko premaknejo. Ne zapletajte stvari zaradi nervoznega delovanja, popazite tudi glede števil in datumov. Pokažite v družinskem okolju v zadnjih dneh septembra, ko prihaja spontana energija, svojo pokončno držo in se s poštenimi nameni zavihtite tja, kamor si želite.

Kozorog

V začetku septembra se boste končno odločili na prvo mesto postaviti ljubezen. Spogledljivi boste, zato se odločite za akcijo. Začutili boste, da je čas, da izkoristite svojo priložnost, zato boste lažje kot običajno prodrli naprej. Proti koncu septembra prihaja nekaj zapletov. Čeprav bodo možnosti videti intenzivne, ni smiselno, da brezglavo vztrajate in se prilagajate nekomu, ki je popolnoma drugačen od vas. Ne ozirajte se na sodelavce, ki bodo želeli na vsak način nadvladati. Ne ustavite se pri malenkostih, zaradi pogumne in direktne komunikacije boste zagotovo opaženi.

Vodnar

V začetku septembra vas bo prebudil občutek, da lahko premagate vse, še posebej tiste, ki imajo manj znanja. Moč misli bo povzročila, da se boste ustavljali le ob vprašanjih in dvomih, ki so povezana s prihodnostjo. Nakazano je, da boste uživali, zato se nikar ne bojte narediti nečesa drastičnega. Ne boste razočarani. Zadnji dnevi v septembru, ki jih bo spremljalo sonce v tehtnici, so zagotovo pravi trenutek, da se sprostite in začnete opazovati stvari z drugega vidika. Ne dovolite, da bi vas začeli zaradi neodgovornega pristopa iskati in spominjati na obveznosti.

Ribi

Izredno boste radovedni, kar zadeva osebno področje, saj ste v zadnjem času ugotovili, da vam nekaj manjka. Zaupajte svoji presoji, saj veste, da vam vedno ponudi pravi odgovor. Marsikdo vas bo želel usmeriti v popolnoma napačne odločitve, vendar ostanite pri svojem mnenju. Namesto da se venomer vrtite v začaranem krogu, je zadnji del septembra z energijo sonca v tehtnici čas, da z ugodnimi vplivi spremenite taktiko. Popolnoma brez zadržkov povejte, kaj vas moti. Šele čas pa bo pokazal, zakaj je bilo vse skupaj potrebno. Področje ljubezni bo v zadnjih dneh septembra prva rešilna bilka za boljše počutje, vam napoveduje mesečni horoskop za september.

Preberite tudi letni horoskop za leto 2022.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.