Mesečni horoskop za junij 2022: Preverite, kakšni so vaši obeti

Magazin 31. Maj 202206:00 0 komentarjev
tedenski horoskop
Profimedia

Mesečni horoskop: junij bo pri nekaterih potekal v ritmu ljubezni, drugi pa bodo iskali rešitve za svoje težave. Preverite, kaj astrologi napovedujejo za vaše horoskopsko znamenje.

Oven

Morda bi bilo smiselno, da v začetku junija, ko boste zaradi Sonca v dvojčkih zaletavi, nekoliko popustite in na zaplete pogledate z drugega zornega kota. Močan pečat vam podarjajo komunikacija in dobre retorične sposobnosti. Sredi meseca se bodo stvari umirile in v vsaki stvari boste našli ustvarjalno energijo. Prihaja tudi občutek, da morate na vsak način zavihati rokave, in dejstvo bo, da boste tokrat za napredek odgovorni sami. V ljubezni bodo le nežna čustva tista, ki vam bodo pisana na kožo. Počutili se boste ljubljeno, še posebej v zadnjih dneh meseca. Skrivnost bo v tem, da boste delovali kot skrinja, ki v sebi skriva dragocen zaklad, vam napoveduje mesečni horoskop.

Bik

Spoznali boste, da morate v določeni zadevi, kjer nikakor ne najdete rešitve, naprej, zato boste ujeli smer zanimivega raziskovanja. Imeli boste priložnost, da na premišljen način naredite korake v prihodnost. V drugi polovici junija se bodo na področju čustev začele dogajati še lepše stvari, kar vas bo obdalo z dobro voljo in nasmeškom na obrazu. Uredili boste stvari, s katerimi ste odlašali, in veliko lažje se boste pogovorili in dorekli tudi zadeve, povezane z družino. Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve v zadnjih dneh meseca. Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo.

Dvojčka

V začetku junija vam bo pomembna predvsem materialna plat, zato se boste ves čas ukvarjali s tem, kako bi lahko zaslužili več denarja. Prihajajo spremembe, s katerimi se boste usmerili v večje zadovoljstvo in sproščenost, ki jo nujno potrebujete, saj ste v zadnjem času dovolili, da na vas vplivajo tisti, ki imajo negativen predznak. Venera v biku bo tista, ki bo sredi junija poskrbela, da boste samozavestni in zelo zadovoljni s svojim ljubezenskim področjem, še posebej tisti, ki ste rojeni v prvi dekadi dvojčkov. Odlične možnosti za nova poznanstva se bodo odprle tudi tistim, ki ste že dlje časa samski. Če ste brez službe, bo počasi prišel bolj ugoden čas, da si jo poiščete.

Rak

V začetku junija boste zelo premišljeni in najlažje boste razmišljali v tišini, obdani s svojimi globokimi zaznavami. Na kariernem področju bo sledila določena sprememba, ki vas bo presenetila v pozitivni smeri. Za dobre ideje in natančno opravljeno delo boste prejeli pohvalo, kar vam bo povečalo samozavest. V sredini meseca vam lahko, če boste neprevidni, zagode zdravje, še posebej tistim, ki ste že po naravi bolj občutljivi. Pomagajte si z zdravo prehrano in se nikar ne smilite sami sebi, saj boste s tem razmere še poslabšali. Finance vam bodo najboljše služile v zadnjih dneh meseca, saj bodo na vidiku dogovori in dobre priložnosti. Tudi na področju ljubezni se bo vse skupaj dobro končalo, vam napoveduje mesečni horoskop.

Lev

Prepričani boste o sebi, kar bo v junijskih dneh na vseh področjih še kako pomembno. Ljubezen bo ves čas prisotna in zelo dobro se boste počutili tako z ljubljeno osebo kot tudi z ljudmi, ki vas obdajajo. Nova podoba določenega odnosa bo odlično vplivala na počutje in vas zavarovala pred tistimi, ki so nevoščljivi in vas ne podpirajo. Čustva bodo najbolj intenzivna v sredini meseca, takrat se bodo vrstila vroča srečanja, ki vas bodo prebudila in vam povrnila upanje. Finance bodo najbolj izpostavljene v zadnjem delu junija, ko bo Sonce v znamenju raka, vendar nikar ne podlezite negativnim vplivom. Dobro se boste počutili doma, mlajši vam lahko tokrat pokažejo pravo pot.

Devica

Začetek junija bodo zaradi vpliva Sonca v znamenju dvojčkov zaznamovali hitri in drzni premiki, ki se jih nikar ne ustrašite. Prej kot boste počistili s preteklostjo, prej se vam bodo začela odpirati tista vrata, ki vas vodijo med ljudi, ki so lahko vaš stabilni temelj za prihodnost. Na področju partnerskih odnosov bo več napetosti sredi meseca, ko boste na vsak način drezali v nekaj, kar potrebuje čas. Postavite se zase in veliko lažje vam bo. Največ ugodnih priložnosti boste deležni, če boste znali na pravi način izkazati hvaležnost in se podati v spontano eksperimentiranje. Nekoliko boste v zadnjih dneh junija zaradi Venere v znamenju dvojčkov zmedeni.

Tehtnica

Mesec junij prinaša številne razjasnitve. Napredek lahko pričakujete tudi na področju ljubezni, kjer se boste vsemu, kar diši po negativnosti, spretno izogibali. Notranja moč in intenzivna želja po sodelovanju bosta obrodili sadove tudi v družinskem okolju, kjer bo vse skupaj bolj umirjeno, vendar prijetno. Na delovnem mestu bo violina oddajala nežne vibracije, kar pomeni, da se boste na koncu zaradi dobrih rezultatov prav sladko smejali. Spoznali boste tudi, da čas celi rane in lahko okrepi vaš pogum. Proti koncu junija se bodo vse zadeve, ki so bile zadržane ali prekinjene, začele odvijati v za vas ljubo smer. Vse, kar se bo pojavilo, zagrabite, saj bi kasneje lahko obžalovali, vam napoveduje mesečni horoskop.

Škorpijon

Vpliv Sonca v dvojčkih bo v začetku junija poskrbel, da se bodo ves čas pojavljale razne pripombe in skrivnosti, ki vas bodo vznemirjale. Tudi počutje bo nihajoče, kar vas bo usmerilo k ukrepom za bolj stabilno delovanje. Na ljubezenskem področju boste osebo, ki že dolgo skuša pritegniti vašo pozornost, končno spustili blizu in razmislili o možnostih nadgradnje odnosa. Lažje vam bo, če boste bolj gotovi sami vase. Zadnji dnevi v mesecu bodo namenjeni odkrivanju tistih področij, kjer potrebujete konkretne odgovore. Mikalo vas bo, da na kariernem področju poskusite nekaj novega, rutina vam nikakor ne bo odgovarjala.

Strelec

V začetku junija se ne ustrašite čustev, za katera ste bili prepričani, da ste z njimi že razčistili. Nikar ne bežite pred njimi, ampak poiščite razlog, zakaj se vam vse skupaj dogaja. Komunikacija bo iznajdljiva in težko vas bo prepričati o tistem, kar vam že na prvi pogled ne ustreza. Če boste slabe volje, boste znali na prvo mesto postaviti notranjost in spontano energijo. Nasmehne se vam lahko tudi nekaj nevsakdanjih priložnosti. V zadnjem delu junija, ko bo Sonce v raku, se boste zadovoljni podali v nekaj, kar se vam je še pred kratkim zdelo neizvedljivo. Občutili boste prijeten vonj po zmagi, ki se mu bo ne glede na vse težko upreti, vam napoveduje mesečni horoskop.

Kozorog

V začetku junija se boste vsega lotili bolj premišljeno, odgovorno in diplomatsko. Vonj po uspehu vam bo dal še večji zagon, da dosežete svoje cilje, s katerimi boste ponovno pridobili samozavest. Srečajte se z energijo realnosti, v nasprotnem primeru lahko pričakujete težave in zmedo, ki pa si je trenutno ne želite. Kljub temu da bodo vsi okoli vas počivali, boste tudi sredi junija neverjetno vztrajni. Ljubezensko področje bo v drugi polovici junija obarvano z nežno energijo, ki jo boste z veseljem širili. Tisti, ki ste v resnem razmerju, se boste ukvarjali s presenečenji, ki bodo začinila razmerje. V zadnjih dneh junija vas bo Sonce v znamenju raka vodilo v globoka razmišljanja.

Vodnar

Mars v znamenju ovna prinaša v prvi polovici junija nekaj omejitev, ki bodo povezane predvsem s čustvenim življenjem. Določenim stvarem se boste morali odreči, prav tako boste morali sprejeti, da se nekdo odziva drugače, kot ste predvidevali. Poslovne zadeve bodo v sredini meseca, ko boste želeli izboljšati finančno stanje, ključnega pomena. Če se boste znali na diplomatski način boriti za svoj prav, se vam kmalu odpirajo boljše možnosti za napredek. Ko boste konec meseca v določeni situaciji odkrili resnico, boste hkrati presenečeni, jezni in razočarani. Vendarle pa je to le ena izmed lekcij, ki vam lahko pomaga do osebne rasti.

Ribi

Vzemite si v začetku junija, ko boste zelo sočutni, več časa za družino in prijatelje, saj ste se v zadnjem času od njih povsem umaknili. Ker vam je pomembno, kako vas sprejemajo drugi, je sedaj čas, da odnose vsaj nekoliko zakrpate. Prišli boste do določenih zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili. Počasi boste morali ločiti poslovne in zasebne zadeve, saj se lahko v nasprotnem primeru znajdete v konfliktni situaciji. Konec meseca boste začutili vpliv Sonca v znamenju raka, ki bo dodal nekaj občutljivosti ter občutka, da v medsebojnih odnosih potrebujete več varnosti, vam napoveduje mesečni horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!