Mesečni horoskop: zadnji letošnji mesec bo za marsikoga poseben

Magazin 01. Dec. 202110:11 > 07. Dec. 2021 15:27
Delite:

Preverite, kako so vam v zadnjem letošnjem mesecu naklonjene zvezde in kaj si lahko obetate ob zaključku leta. Kakšen je mesečni horoskop za december?

Oven

Na začetku decembra, ko vas bo objemala energija Sonca v strelcu, boste izžarevali toplino in razumevanje. Skušajte malce obrzdati svojo zapravljivost, ki bo v sredini meseca neustavljiva, želeli boste presenečati druge. Vse se zgodi z namenom, zato ne prehitevajte dogodkov, ker si s tem nalagate dodatno breme. Z odkritim pogovorom lahko ustvarite lepo energijo v odnosih.

Glede na položaj planetov vam bo šlo v drugi polovici decembra bolje na področju osebnih odnosov, saj boste kljub težavam radodarni in vedno pripravljeni pomagati, vam še kaže mesečni horoskop. Nekoliko bolj boste konec meseca raztreseni, čeprav se vam bo zdelo, da so vaše misli jasne. Prepustite se dogodkom, ki se bodo odvijali.

Bik

Pazite na začetku decembra, še posebej pri tistih, ki do vas niso najbolj iskreni. Sprejeli ali prebrali boste določeno informacijo, ki bo močno vplivala na mnenje glede pomembne zadeve. Končno boste lahko gledali na stvari bolj realistično. Če boste v domačem okolju preveč svojeglavi, vam grozijo manjši prepiri. Izrabili boste vsa sredstva, ki jih boste imeli na voljo, samo da bi se pomaknili naprej.

Nikar ne pričakujte preveč od tistih, ki vam že do sedaj niso znali priskočiti na pomoč. Sprejmite dejstva in se vživite v razmere, presenečeni boste, kaj lahko dosežete. Občutek samozavesti bo v zadnjih dneh decembra naraščal, nastopilo bo tudi olajšanje.

Dvojčka

Na začetku decembra boste pridobili moč in se pogumno soočili s partnerskim odnosom, ki obeta pozitivne spremembe. S pogumnimi koraki lahko dosežete zastavljene cilje in prihranite nekaj energije. Tudi v ljubezni vas čakajo v zadnjih dneh decembra odlične priložnosti, da osvojite simpatično osebo, ki vas mika že nekaj časa. Na področju kariere lahko v sredini meseca dobite novo pogodbo, ki bo vsebovala dodatek ali izboljšanje, vam še kaže mesečni horoskop.

V zadnjih dneh decembra boste spontani, odprti, strastni in osvajalsko usmerjeni. Imeli boste tudi dovolj energije, da pomembne obveznosti zaključite v pravi smeri. Sposobni se boste usmeriti v resno razmišljanje.

Rak

Dovolj je bilo pretirane previdnosti, sedaj je čas, da se bolj prepustite dogajanju in si vzamete več časa zase in seveda za družino. Uporabite svoje jasno razmišljanje, in vse, kar se bo odvijalo, boste hitro razumeli. Kljub temperamentnemu delovanju ne bodite prehitri na cesti in pri resnih opravilih. Previdni bodite tudi pri težjih pogovorih, ki se lahko pojavijo v sredini decembra.

V zadnjem delu decembra se morate prilagoditi, kar ni lahka naloga za vas, ki se po navadi čustveno dolgo oklepate istega. Nikar predolgo ne čakajte in se potrudite, da bi se premaknili naprej. Ljubezen bo na vrsti v zadnjih dneh meseca, ko boste strastno razpoloženi.

Lev

Delovali boste strastno, zato pazite, kaj boste v prvi polovici decembra, ko vam bo nagajal Mars v škorpijonu, počeli. Pravzaprav vas ne bo niti zanimalo, kaj si mislijo drugi, enostavno boste tvegali. Verjeli boste v svoje sanje, pazite pa, komu boste zaupali. V drugi polovici decembra boste na trenutke preveč trmasti, kar vam zagotovo ne ponuja dobrih rešitev.

Visoki cilji bodo v zadnjem delu meseca prinesli učinkovitost in poskrbeli za odlične rezultate. Več previdnosti na finančnem področju ne bo odveč, saj vas slaba odločitev lahko drago stane. V nepredvidljivih okoliščinah na področju dela se boste proti koncu meseca izvrstno znašli, miselne sposobnosti vam bodo tokrat ob pravem času v veliko pomoč. Zadnja noč bo strastna!

Devica

V prvih dneh decembra, ko se bo prepletala energija strelca, se varujte prenagljenosti, saj boste bolj negotovi, in kar za vas ni značilno, zelo zmedeni. Ne trudite se posebej ugajati, ker ste tistim, ki vas obkrožajo, všeč prav takšni, kot ste. Nekaj negativnih izkušenj, ki se bodo pojavljale, bi bilo dobro čim prej razčistiti, da se boste v drugo polovico decembra podali bolj sproščeno, vam kaže mesečni horoskop za december.

Čaka vas zanimiva ponudba, ki vas bo prebudila in se bo pojavila proti koncu meseca, ko boste zagotovo boljšega počutja. Nekdo vam bo na simpatičen način izkazal svojo vdanost in naklonjenost. Zelo harmonični bodo v zadnjih dneh meseca tudi odnosi z družino.

Tehtnica

Tokrat boste z veseljem podarili prednost prijateljstvu in ljubezni. Razveselili se boste komplimentov, ki vam bodo dvignili samozavest. Ponovno se bo prebudila vaša strast, december bo zelo naklonjen tudi tistim, ki ste samski in že nekaj časa sanjarite o razmerju. Vezani, ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli.

Najbolj se boste proti koncu decembra razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva. Prihaja tudi priložnost, da opozoriti nase in zgladite določene nesporazume. Dobro premislite, kaj vas muči, preden storite kakšen pomemben napačen korak.

Škorpijon

Mesec december, ki je pred vami, bo zelo uspešen in poln novih ambicioznih priložnosti. Sami sebi se boste zdeli najboljši, še posebej na začetku meseca, ko vas bo spodbujala energija Marsa v vašem znamenju. Delo, s katerim boste izkoristili svoje sposobnosti, bo opravljeno odlično. S pohvalo boste zelo zadovoljni, povezali se boste s tistimi, ki vam prinašajo širši spekter znanja.

Ustvarjalnost se bo stopnjevala tudi v zadnjih dneh decembra. Prosti čas boste znali izkoristiti, saj bo na vseh področjih prevladalo navdušenje. Odlično razpoloženi boste polni zagona tudi v krogu družine, še posebej s starejšimi. Poskusite uskladiti želje in zaupajte sebi.

Strelec

Zaradi zapletov, ki ste jih bili deležni v zadnjem obdobju, se ne počutite sproščeno, vendar še vedno nimate dovolj poguma, da bi to povedali drugim. Ni razlogov, da bi kazali le resen in zamišljen obraz, saj bo druga polovica decembra bolj sproščena. Polni boste kreativne energije, vendar boste premalo disciplinirani, da bi se podali do konca.

Energija se bo razpršila med številnimi idejami, ki vas bodo tako ali drugače navdušile s svojo vsebino. V zadnjih dneh decembra se bo veliko dogajalo na ljubezenskem področju. Čas je za iskren pogovor, ki ga morate začeti vi. Sporočilo, ki prihaja, bo tako posebno, da ga boste večkrat prebrali.

Kozorog

V sebi boste v prvi polovici decembra, ko vam bodo planeti naklonjeni, čutili veliko več samozavesti in strastne energije. Prihaja tudi osebna sprememba. Iskreni boste, zanesljivi, objektivni in sočutni. Ljudje se bodo z veseljem družili z vami, saj boste predstavljali stabilno osebo, ki zna vedno priskočiti na pomoč.

Velik problem, ki vam je povzročal čustvene težave, se vam bo tokrat zdel veliko manjši. Želeli boste pospešiti nekaj, kar je odvisno le od vas. V zadnjih dneh decembra sledi nekaj nihanj. Na trenutke se boste počutili, kot da ste ujetnik lastnih prepričanj. Žalostni boste, saj se bodo zadeve razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Vendar ne obupajte, saj bo zadnja noč sproščena.

Vodnar

V december stopate malce napeti. Ne ozirajte se na mnenje tistih, ki vam bodo očitali nepremišljenost. Pomembno bo, da spontano nadaljujete svojo pot. Spremembe, ki jih boste doživeli, bodo imele optimističen predznak. Izkoristite vpliv Sonca v znamenju strelca, da si povrnete energijo.

Na področju kariere se preveč vznemirjate, vsaka malenkost vas spravi s tira, zato ne pričakujte pohvale. Šele proti koncu decembra, ko bo Sonce v kozorogu, boste čutili, da so končno vzpostavljeni pravi pogoji za napredek. Nikar pa se ne bi smeli prehitro sprostiti, upoštevajte več dejstev in poskusite nadzorovati stroške. Pokažite v zadnjih dneh meseca, da vam je pomembna tudi ljubezen.

Ribi

V prvih dneh decembra, ko bo Mars v škorpijonu, se bodo pojavile težave, ki bodo povezane z zadevami iz preteklosti. Nekdo vam bo odkrito povedal, da se ne strinja z vašimi zamislimi. Če se boste malce prilagodili, si lahko najdeta nekaj stičnih točk.

Vaša beseda je lahko kljub vsemu zadnja, pod pogojem, da boste vztrajni. Skrbi zaradi financ vam bodo vzbudile čuden občutek, vendar pa bo bolj skrb vzbujajoče to, da ne boste prepričani o sebi. Pri vseh zadevah boste v zadnjih dneh decembra hitrejši kot ostali. Problem je samo to, da v določenih okoliščinah ne boste vedeli, kje bi začeli, vam še kaže mesečni horoskop za december. Nikar ne odlašajte, ampak se pogumno podajte v uresničitev.

Preverite tudi, kaj vam kaže letni horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Komentari

Vaš komentar