Miss Japonske ukrajinskega rodu je zaradi afere vrnila krono

Magazin 06. Feb 202409:15 0 komentarjev
Caroline Shiino, miss Japonske 2024
Caroline Shiino (Foto: Zajem zaslona/X)

Karolina Shiino je odstopila z mesta najlepše med Japonkami, potem ko je tabloid razkril njeno afero s poročenim moškim.

V Ukrajini rojena 26-letnica se je odpovedala naslovu miss Japonske zaradi razmerja s poročenim moškim, kar je razkril eden od tabloidov, poročajo številni mediji.

To je bil že drugi šok v zvezi z miss dežele vzhajajočega sonca, potem ko je prvega povzročil že sam izbor Karoline Shiino za najlepšo, saj je mnogo ljudi menilo, da ne predstavlja tradicionalnih japonskih lepotnih idealov.

Članek v časopisu Shukan Bunshun je poročal, da se je Shiino zapletla v razmerje s poročenim vplivnežem in zdravnikom, poroča BBC. V prvem odzivu so organizatorji tekmovanja branili Karoline Shiino, češ da ni vedela, da je moški poročen, včeraj pa so sporočili, da je priznala, da je vedela, da je v zakonu in ima družino. Shiino je vrnila krono in se javnosti opravičila za zavajanje. Organizatorji so njen odstop sprejeli. “Resnično mi je žal za velike težave, ki sem jih povzročila, in za izdajo tistih, ki so me podpirali,” je na Instagramu zapisala Shiino in dodala, da je bil njen prvi odziv, češ da ni vedela za zakonski stan moškega, posledica panike in strahu ob objavi članka.

Karolina Shiino, Instagram, miss Japonske, afera, opravičilo
Opravičilo, ki ga je Karolina Shiino objavila na Instagramu (Foto: Zajem zaslona/INSTAGRAM)

Moški, čigar izvenzakonsko afero je razkril tabloid, je po pisanju portala News of Japan pojasnil, da je Shiino lagal o zakonskem stanu, in dodal, da sta končala razmerje, ko je izvedela resnico. V javnosti znan kot “Muscle Doctor” zaradi svojih dosežkov na tekmovanju “Best Body Japan” je do takrat trdil, da je ločen, še piše portal.

Letošnji naziv miss Japonske bo ostal nezaseden, še poročajo tuji mediji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!