Mladen Grdović po incidentu na koncertu v Sloveniji pripravljen na nove podvige

Magazin 27. Maj 202214:00 > 14:07 0 komentarjev
mladen grdović
Instagram/posnetek zaslona

Tako vsaj pravi njegov menedžer Ljubo Šeperić, ki je za hrvaške medije dejal, da pevec za ta konec tedna že načrtuje nov koncert.

V minulih dneh je v medijih odmevala novica o padcu 63-letnega hrvaškega pevca Mladena Grdovića med nastopom v Marezigah. Njegov koncert se je moral končati predčasno, saj je Mladen pregloboko pogledal v kozarec – na odru je padel, z njega pa so ga morali pospremiti varnostniki, saj ni mogel stati na nogah. Posnetki njegovega padca so se kaj kmalu pojavili na YouTubu. Občinstvo, ki je bilo razočarano, ga je izžvižgalo.

Njegov menadžer pa je pred kratkim sporočil, da priljubljeni pevec namerava že ta konec tedna spet stopiti na oder.

Sicer pa se o težavah Mladena Grdovića govori že precej časa. Na Hrvaškem so ga policisti v preteklosti že večkrat prijeli zaradi vožnje v vinjenem stanju. V 15 letih je zagrešil kar 70 prometnih prekrškov, večinoma pod vplivom alkohola.

V zadnjem času mu res ni bilo lahko

V intervjuju, ki ga je dal lani za In Magazin, je v joku priznal, da je zaradi odvisnosti od alkohola izgubil skoraj vse. “Izgubil sem vse, kar mi je ljubo, tudi ženo Branko, vse sem izgubil. Naj bo to nauk za druge, da moraš res biti dober. Vsi so bili do mene pošteni, tega pa jim jaz nisem vračal.” Z 12 let mlajšo soprogo Branko sta se uradno ločila lansko jesen po 22 letih zakona. Branka je v tožbi navedla, da skupno življenje ni več mogoče.

Maja lani je umrl njegov brat Paulo, kar ga je povsem dotolklo. “Odšel je moj brat Paulo, najboljši brat na svetu, moja desna roka, moje vse. Dragi moj Paulo, nič več ne bo tako kot prej, zakaj si mi lagal, da si dobro, zakaj, moj Paulo?,” se je takrat glasil pevčev odziv na žalostno novico.

Očitno pa ima še vedno težave, kar je priznal že leta 2009. Večkrat se je poskušal odpovedati alkoholu, a kot kaže dogodek na koncertu v Marezigah, mu to še ni uspelo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.