Mladostna Demi Moore: “Je popila čarobni napoj?”

Magazin 01. Feb 202405:10 > 05:11 1 komentar
Demi Moore
Demi Moore (Foto: PROFIMEDIA)

Demi Moore v zadnjem času na rdečih preprogah navdušuje z mladostnim videzom. Kako je 61-letnici uspelo ustaviti čas oziroma ga celo zavrteti nazaj?

Se spomnite filma Smrt ji lepo pristoji? Naj vam osvežimo spomin: dve ženski bližnjico do večne mladosti najdeta tako, da popijeta čarobni napoj. Mladost si resda povrneta, a pri tem se pojavijo številne težave, ki nazorno pokažejo, da ima “kupčija s hudičem” visoko ceno.

V tem filmu ob legendarnih Meryl Streep in Goldie Hawn igra tudi Bruce Willis, nekdanji soprog Demi Moore, in ravno tu so uporabniki družbenih omrežij našli povezavo med filmom in mladostnim videzom Demi.

Omrežja so namreč preplavljena s posnetki in fotografijami igralke, številni uporabniki pa so navdušeni nad njeno preobrazbo. Pred nekaj leti so zakrožile fotografije, ki so nakazovale, da Demi ni imela sreče pri izbiri plastičnega kirurga.

Demi Moore
Demi Moore leta 2021 (Foto: PROFIMEDIA)

Takrat so mediji pisali, da se je odločila za odstranitev bukalne maščobe, postopek, ki ga ni mogoče popraviti. Ravno zato številnim zdaj ni jasno, kako ima Demi Moore spet polna lica.

Ob tem hvalijo njeno kožo, vrstijo se posnetki plastičnih kirurgov, ki komentirajo, za kaj bi po njihovem mnenju lahko šlo. “Demi se stara v nasprotno smer”, “Videti je čudovito!”, “Je popila čarobni napoj?” so le nekateri komentarji na družbenih omrežjih. Pišejo pa tudi, da to ni samo videz, ki ga lahko kupi denar, saj bi bili tudi številni drugi zvezdniki videti tako dobro.

Nihče z gotovostjo ne more povedati, kako je Demi uspelo povrniti tako mladosten videz, o tem sama ne govori. To le še spodbuja domišljijo uporabnikov družbenih omrežij, saj ne manjka niti takšnih, ki menijo, da to sploh ni Demi.

Demi Moore
Foto: PROFIMEDIA
Demi Moore
Foto: PROFIMEDIA

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje