Modna ikona Rihanna: V nosečnosti še drznejša kot prej

Magazin 06. Mar 202213:15 0 komentarjev
RIhanna
Profimedia

Vse odkar je konec januarja svet obkrožila vest, da Rihanna in A$AP Rocky pričakujeta naraščaj, je priljubljena pevka pri svojih modnih izbirah še bolj drzna.

Tudi na tednu mode v Parizu, ki ga je obiskala v teh dneh, je ambasadorka barbadoške (pop)kulture dvigala prah s svojimi opravami.

Najprej se je skupaj z življenjskim sopotnikom pojavila na reviji Off-White, kjer je nosila kratko oblekico breskovega odtenka v kombinaciji z dolgim plaščem s krzneno obrobo.

Rihanna, A$AP Rocky
Profimedia

Številne pa je pustila odprtih ust na reviji Dior, kjer je nosila zgolj prosojno tančico, pod katero je bilo dobro vidno črno spodnje perilo. Videz je zaokrožila s črnim plaščem in koničastimi visokimi lakastimi škornji z visoko peto ter srebrnim nakitom.

Rihanna
Profimedia

34-letna popzvezdnica je pred kratkim povedala, da je v nosečnosti še bolj osvobojena zadržkov in se požvižga na družbene norme, ki nosečnicam zapovedujejo “spodobnejši” slog oblačenja.

“Ko ženske zanosijo, jim družba po navadi daje občutek, da se morajo skrivati, da ne smejo biti seksi in da trenutno niso seksi, a da se bodo že še vrnile, jaz pa v to s****e ne verjamem,” je povedala.