Modne revije za pomlad in poletje 2022 napovedujejo najbolj drzen trend doslej

Magazin 20. Feb 202216:30
Saint Laurent
Profimedia

Si za leto 2022 želite več sijaja, manj tkanine, več prosojnosti in nedvomno več drznosti? To bo torej pravo leto za vas.

Kaj bo trend letošnje pomladi in poletja? Prosojna obleka!

Ali se je mogoče poročiti v prosojni obleki? Odgovor je pritrdilen in Camille Charrière to potrjuje z izbiro za svoj veliki dan. Poroka francoske vplivnice in pisateljice je bila ena najbolj viralnih, bila je celo označena kot dogodek meseca, za to pa je ta goreča modna ljubiteljica poskrbela tudi z izbiro poročne obleke, ki je popolnoma razkrivala njeno spodnje perilo. Obleka je bila naravnost čudovita, tanke in ozke naramnice so krasile njena ramena, drobna, prefinjena čipka, ki se je rahlo svetila v soju svetlobe, pa je naredila prečudovito celoto.

Dizajn, ki ga je Camille Charrière izbrala za svojo poroko, je presenetil s svojo drznostjo, a hkrati predvidel, kaj bo eden najbolj seksi trendov leta 2022: prosojna obleka.

Harris Reed je nato v svojo pomladno-poletno kolekcijo vključil čipkasto obleko z globokim izrezom, ki odlično razkriva spodnje perilo.

Harris Reed
Profimedia

Harris Reed pomlad in poletje 2022

Moč prosojne obleke se zagotovo širi in obleka je postala izbira, za katero se zdi, da se jo posvojile tudi številne druge znamke, ki so se na modni pisti odločile pokazati kreacije, ki omogočajo pogled na spodnje perilo. Supriya Lele se je odločila za mrežasto obleko, medtem ko je Kim Shui pokazala prosojno obleko z izrezanimi detajli, ki jo navdihuje kavbojski videz. Staud se je namesto tega odločil za dolgo obleko, ki jo ponosno krasijo dolgi rokavi in občutljivo razkriva prisotnost spodnjega perila.

Supriya Lele
Profimedia

Supriya Lele pomlad in poletje 2022

Kim Shui
Profimedia

Kim Shui pomlad in poletje 2022

Staud
Profimedia

Staud pomlad in poletje 2022

Poleg tega bela ni edina barva, izbrana za ustvarjanje teh prosojnih oblek. Črna je na primer idealna za ustvarjanje iger svetlobe s kristalnimi detajli in bleščicami, kot je razvidno iz kolekcij Khaite in Rejina Pyo, ki dajejo temu trendu še bolj glamurozni pridih. Če Blumarine svojo ekstravaganco poudarja v bež odtenkih, Rick Owens ali David Koma dokazujeta, da je prosojno obleko mogoče nositi tudi v bolj ekstremnih barvnih paletah, z uporabo rdeče ali limeta zelene, v absolutnem maksimalizmu perja in bleščic.

Saint Laurent
Profimedia

Saint Laurent pomlad in poletje 2022

Rejina Pyo
Profimedia

Rejina Pyo pomlad in poletje 2022

Blumarine
Profimedia

Blumarine pomlad in poletje 2022

Blumarine
Profimedia

Blumarine pomlad in poletje 2022

Rick Owens
Profimedia

Rick Owens pomlad in poletje 2022

David Koma
Profimedia

David Koma pomlad in poletje 2022

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje