Modni kosi Kate Middleton, ki naredijo vsako modno kombinacijo razkošno

Magazin 30. Apr 202214:45 0 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton že dolgo na Otoku velja za modno ikono, nedavno pa je pokazala modno kombinacijo, ki je bila še posebno dobro sprejeta pri modnih kritikih.

Britanska vojvodinja Kate Middleton ima v svoji garderobni omari prav gotovo veliko kosov, ki spadajo med večno klasiko in ki jih prav gotovo lahko obleče v vsakem trenutku.

Nedavno se je v Londonu sestala s humanitarnimi delavci, ko so se domov vrnili z bojišč v Ukrajini, tam pa je pokazala zares odlično modno kombinacijo, ki je bila všeč tudi modnim kritikom.

Kate je izbrala večno klasiko, ki je prav vedno pametna izbira, saj z njo ni mogoče zgrešiti, in jo v svojem slogu nadgradila.

Kate Middleton
Profimedia

Klasične črne hlače, belo majico in klasičen suknjič je zaokrožila s salonarji z visoko peto, ki dajo celotnemu videzu še elegantnejšo podobo in pridih preprostega razkošja. Gre za idejo, da so ravno najbolj preprosti, a lepo in na nivoju ukrojeni kosi tisti, ki poskrbijo za najbolj luksuzen videz.

Kate pogosto igra na preverjene karte in le redko dela modne izlete, ki bi bili lahko na meji dobrega okusa ali celo neokusni. Strogo se drži kraljevih pravil, saj se zaveda, da bo nekoč s svojim možem, princem Williamom, sedela na čelu monarhije.

Modnih napak si Kate nikoli ne dovoli in tudi tokrat je javnosti podala še eno modno lekcijo oziroma pokazala, kaj je vedno dobro imeti v garderobni omari, če želimo, da so naše modne kombinacije videti razkošno.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!