Modni slog španske kraljice Letizie: priljubljen zaradi elegance in trajnosti

Magazin 04. Nov 202117:00
Kraljica Letizia
Profimedia

Kraljica Letizia je znana po odličnem modnem stilu, ki ga kaže že vse od prihoda na španski kraljevi dvor, nedavno pa je znova dokazala, da je prava modna ikona.

Španska kraljica Letizia velja za eno izmed najbolje oblečenih dam s kraljevega dvora – znana je, da zna odlično kombinirati visoko modo in ulični stil oblačenja. V Španiji pa je priljubljena tudi zato, ker isto obleko obleče večkrat.

Črno barvo izredno obožuje

Še zlasti rada ima črne modne kombinacije, ki so elegantne, a ne prestroge in ki so primerne za številne priložnosti in tudi protokolarne dogodke.

Kraljica Letizia
Profimedia

Eno od takšnih modnih kombinacij je pokazala nedavno, ko se je v Madridu pojavila na zaključku dogodka Famelab Espana, kjer je nosila srajčno črno obleko, okoli pasu pa si je zavezala pas iz iste kolekcije. Njena zadnja modna kombinacija je navdušila modne kritike, številni pa so prepričani, da ni zadnjič, da smo jo videli v tej obleki, saj je španska kraljica znana po tem, da obleke nosi večkrat, osveži jih le z nakitom. Zato je Letizia lahko marsikomu v navdih, kako bolj trajnostno urediti garderobno omaro.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje