Modni svet vse bolj obožuje Madonnino hčer Lolo

Magazin 29. Sep 202121:00
Lourdes Leon
Profimedia

Pri italijanski modni hiši Versace so za sprehod po modni brvi v Milanu "vpoklicali" tudi zvezdniška imena, poleg Due Lipe in Gigi Hadid je največ pozornosti pritegnila Madonnina najstarejša hči.

25-letna Lourdes Maria Ciccone Leon, za bližnje Lola, je nosila srebrno obleko, ki je poudarila njene obline. Medtem ko je samozavestno korakala po modni pisti, so ji po hrbtu plapolali dolgi črni lasje. Za piko na i so poskrbeli umetniki ličenja, ki so ji temne oči poudarili z neonsko zelenim senčilom.

Lourdes Leon
Profimedia

Hči “kraljice popa” in fitnes trenerja kubanskih korenin Carlosa Leona, s katerim je bila Madonna v razmerju sredi 90., je vse bolj iskani model, sicer pa je že s tremi leti začela hoditi k baletu in je, tako kot njena slavna mama, odlična plesalka.

Nastopala je v kampanjah za znamki Stella McCartney in Marc Jacobs ter je obraz aktualne kolekcije nakita Swarovski.

Spomladi je zgolj v modrčku in hlačnih nogavicah pozirala za revijo Vanity Fair, po mnenju številnih na fotografijah iz te serije še posebno spominja na slavno mamo, ki pri svojih 63 redno opozarja, da je še vedno v odlični formi.

Pred tedni je bila Lourdes gostja bleščečega dogodka Met Gala, kjer je nosila drzno rožnato večerno obleko, veliko pozornosti fotografov pa je pritegnila z neobritima podpazduhama, kar je postalo že njen zaščitni znak.

Lourdes Leon
Profimedia

Da so Lolo povabili k sodelovanju pri Versaceju, ni ravno presenečenje, saj je kreativna vodja Donatella Versace dobra prijateljica njene mame. Poznata se še iz časov pred umorom Giannija Versaceja in sta s pop divo tudi večkrat poslovno sodelovali, nazadnje je Madonna v njihovi kampanji nastopila leta 2014.

Madonna
Profimedia

Lourdes Leon je tudi ena od osmih mladenk, ki krasijo aktualno naslovnico revije Vogue, in sicer najtehtnejšo, septembrsko izdajo. V številki, posvečeni novi generaciji ameriških modelov, ki premikajo meje, je pred objektivom stala skupaj z Bello Hadid, Kaio Gerber, Precious Lee, Anok Yai, Ariel Nicholson, Sherry Shi in Yumi Nu.

Ob tej priložnosti je Lola spregovorila tudi o tem, kako je biti hči ene od najslavnejših popzvezdnic v zgodovini. “Ljudje mislijo, da sem zgolj bogata razvajena hči brez talenta, ki ji je bilo vse prineseno na pladnju, a nisem,” je povedala in dodala, da si je sama plačala šolnino na kolidžu in živi daleč od hollywoodskega blišča v brooklynski soseski Bushwick.

Pa še ena zanimivost: njena prva simpatija je bil zdaj eden najbolj vročih mladih hollywoodskih zvezdnikov Timothée Chalamet, s katerim sta skupaj gulila šolske klopi na newyorški umetniški gimnaziji LaGuardia.