Mreženjski festival SoundGarden vabi k Velenjskemu jezeru

Magazin 18. Jun 202214:45 0 komentarjev
mreženjski festival soundgarden
promocijsko gradivo

SoundGarden je prvi festival na slovenskih tleh, ki povezuje kreativne posameznike in inovativne podjetniške zgodbe z navdihujočimi glasbenimi ritmi ter tako daje prostor novim mogočnejšim idejam. Je edinstveni festival kreativnih prebojev, ki se bo odvijal od 8. do 11. julija ob Velenjskem jezeru na osupljivi lokaciji, ki izžareva unikatno in energično festivalsko atmosfero.

Namenjen je vsem kreativnim posameznikom, ki iščejo nova orodja in tehnike, kako bolje delovati v timih, isto mislečim posameznikom, ki jih ne navdušuje konferenčni koncept učenja, kreativnim učenjakom in ljudem z rastočo zavestjo. Vsem introvertom, ki potrebujejo varen in neobremenjen prostor za mreženje in festivalsko okolje, da se sprostijo. Skozi edinstveni dogodek bo skupnost SoundGardna pomagala odpreti glavo, razširiti kreativna obzorja in goste povezati z mrežo somislečih, s katerimi bodo lahko kreirali svojo bodočnost.

mreženjski festival soundgarden
promocijsko gradivo

Festival temelji na principu infosponginga, kar pomeni, da s spoznavanjem delovanja drugih sektorjev krepimo svojo inovativnost in kreativnost. Pravzaprav gre za nekakšen “Linkedin v živo”,  intimni, kreativni networking, ki je postavljen v sproščeno ozračje festivalskega utripa. Obenem pa SoundGarden deluje kot kreativni oddih, saj našim idejam zagotovi popolno prežetost s kreativnostjo in inovativnostjo. Obiskovalci bodo lahko tudi raziskovali, se sprostili in napolnili z energijo prodornih slovenskih glasbenih ustvarjalcev.

Namenjen je ciljni publiki, stari nekje med 25 in 45 let, se pravi, da gre za posameznike, ki iščejo partnerje pri kreiranju svojih projektov in odkrivajo nove možnosti za povezovanje z ljudmi, ki si želijo spremembe v svojem poslu, radovedneže, ki poskušajo vpeljati novosti v svoje delo, in za podjetja, ki iščejo prav takšne kreativne posameznike.

mreženjski festival soundgarden
promocijsko gradivo

Kaj se bo dogajalo?

  • Izvedli bodo strokovne panele, ‘out of the box delavnice, networking dogodke, inovativne svetovalnice, koncerte in različne športne aktivnosti.
  • Dotaknili se bodo tem, kot so motivacija, kultura, mreženje, komunikacija, mindset, kreativnost, podjetništvo, altruizem, osebna rast in razvoj, nevroznanost, blockchain in tehnologija NFT, finance, šport, glasba.
  • Izvajali bodo networking dogodke in mreženjske povezave, se učili, kako graditi visokoučinkovite time, kako javno bolje nastopati, graditi vrhunsko poslovno in socialno mrežo, izkoristili potencial svojih možganov in pa hkrati tudi, kako vstopiti v svet NFT-jev, kako svojo spletno stran oplemeniti z virtualnim sprehodom, kako upravljati svoje finance in bolje izkoristiti naša družbena omrežja.
  • V jutranjih pogovorih vas bodo navdihovali posamezniki, ki so ustvarjali kreativne, športne, znanstvene in podjetniške preboje, hkrati pa bodo govorili o pomembnosti altruizma in osvojitvi nove blockchain tehnologije. Ves čas boste obkroženi s festivalskim okoljem, ki bo ponujal chill out kotiček, mreženjske utripe, glasbo in športne aktivnosti.
  • Na panelih se boste pogovarjali z uspešnimi kreativnimi znanstvenimi in podjetniškimi virtuozi, trenutno so potrjeni: Valerie Wolf Gang, Ninna Kozorog, Nastja Kramer Pesek, Marko Vidrih, Jan Vidic, Rob Svenšek, Klemen Selakovič, Maša Jazbec, Dominik Kobold, Erik Kapfer, Miha Lesjak, Toni Cahunek.

“Naša želja je podpirati inspirativne medsektorske zgodbe, ki nastajajo z uporabo inspiracijske kreative. SoundGarden je festival, kjer se o teh zgodbah pogovarjamo, odpiramo prostor za njihovo nastajanje in oblikujemo priložnost za ljudi, da najdejo ekipo s katero bodo svoje cilje lažje in kreativnejše uresničevali,” še sporočajo iz ekipe SoundGardena.

soundgarden
promocijsko gradivo

Pridružite se skupnosti SoundGarden prek spletne strani www.soundgarden.si in uresničite svoje potenciale!

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku
Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.