Na Netflix je prišla težko pričakovana serija

Magazin 19. Jan 202310:19 1 komentar
That '90s Show
PROFIMEDIA

Če ste oboževalci serije That '70 Show (Oh, ta sedemdeseta), vas bo razveselila novica, da je danes na Netflix prišlo njeno nadaljevanje. V That '90 Show (Oh, ta devetdeseta) bodo vloge ponovno odigrali igralci, ki so v originalni različici zaigrali pred 25 leti.

Od četrtka si je na Netflixu mogoče ogledati serijo That ’90 Show, nadaljevanje kultne serije s preloma tisočletja That ’70 Show. Zgodba spremlja hčerko Erica in Donne iz originalne serije na obisku pri starih starših Redu in Kitty Forman.

“Je leto 1995 in Leia Forman, hčerka Erica in Donne, med poletjem obišče stare starše v Wisconsinu in se tam pod budnim očesom Kitty in Reda poveže z novo generacijo mladih s Point Placea. Seks, droge in rokenrol nikoli ne umrejo, le zamenjajo oblačila,” so o seriji zapisali v uradnem povzetku.

Reda in Kitty Forman v vseh desetih epizodah serije ponovno upodobita Kurtwood Smith in Debra Jo Rupp. Igralska zasedba mladostnikov je nova, v glavni vlogi Leie lahko vidimo 15-letno Callie Haverda, v nekaj epizodah pa se bodo pojavili tudi stari znanci iz That ’70 Show: Donna (Laura Prepon) in Fez (Wilmer Valderrama) bosta gostovala v treh epizodah, Eric (Topher Grace), Jackie (Mila Kunis), Kelso (Ashton Kutcher) pa v eni.

Producenti upajo, da bodo v nadaljevanju gostovali še drugi znani obrazi iz That ’70 Show, piše Yahoo!Entertaintment.

That '90s Show
PROFIMEDIA
That '90s Show
PROFIMEDIA
That '90s Show
PROFIMEDIA
That '90s Show
PROFIMEDIA

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje