Na stranišče ne želi namestiti vrat, čeprav pozimi celo zmrzuje

Magazin 09. Jan 202405:00 1 komentar
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Dekle z Aljaske si na vrata svojega stranišča ne želi namestiti vrat, pa čeprav ji pozimi stranišče zmrzuje. Zakaj ne?

Dekle, ki živi na Aljaski, Lauren Hurst, je na Tik Toku delila vpogled v svoje življenje in pritegnila številne radovedneže. V zimskih mesecih se temperature na Aljaski namreč spustijo tudi do –31 stopinj Celzija, a ker živi v koči, v kateri ni tekoče vode, se ji je zdelo, da bi njene sledilce lahko zanimalo, kako ima urejeno stranišče.

To je namreč na drugem koncu njenega zemljišča, a ko zapade veliko snega, si mora najprej sneg odmetati, da lahko do stranišča sploh pride, za piko na i pa njeno stranišče sploh nima vrat in pozimi tudi zmrzne.

Ker mraz suh, še nekako gre, pravi Lauren, se ne zareže tako v kosti, pravi. Ampak zakaj si na stranišču ne uredi vrat? “V bližini ni ne ljudi ne živali, zato jih ne potrebujem, pa še polarni sij lahko opazujem,” je pojasnila.

@explaurmore Replying to @notre781 Winter outhouse update (and potential plans to rebuild)! Haven’t had any animal encounters, it’s not as cold/uncomfortable as you might think, and all is fine & dandy out here in the interior #alaska #drycabin #cabinlife ♬ The Housebuilding Song – David Ferguson

Pod Laurenin video se je vsul plaz komentarjev. “Moj partner je bil v kolibi brez vrat, ko je medved zataval na posestvo. Bil je le približno dva metra stran,” je zapisala uporabnica TikToka. “Moja tesnoba bi se povečala vsakič, ko bi moral na stranišče,” pa je dodal nekdo drug. “Sam ne bi nikoli preživel v takih razmerah,” se je glasil še en komentar.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje