Naj vam moda z Instagrama služi kot navdih, kako nositi brezrokavnik

Magazin 13. Okt 202112:30 0 komentarjev
Chiara Ferragni
Profimedia

Že res, da ob omembi besede brezrokavnik morda pomislite na sarkazma polnega Chandlerja iz kultne nadaljevanke Prijatelji, a to jesen in zimo so brezrokavniki veliko več kot le na pogled staromodni modni kos.

Dejstvo je, da se modne hiše in modni strokovnjaki kar ne morejo naveličati brezrokavnikov. Ljubiteljice mode tako nosijo takšne, ki na prvi pogled spominjajo na šolsko uniformo ali brezrokavno različico njihovega najljubšega zimskega puloverja, v bolj vetrovnih dnevih pa iz omare vzamejo še takšne, ki so prešiti in zelo topli.

Ker gre za precej specifičen modni kos, lahko dokaj hitro izgubite navdušenje za njegovo stiliranje in ga tako potisnete globoko v garderobno omaro, s tem pa izgubite priložnost za res čudovite modne kombinacije, ki bi jih lahko nosili vso jesen in zimo.

Poglejte, kako brezrokavnike nosijo modne vplivnice na Instagramu:

1. Pleteni brezrokavnik

Pleten brezrokavnik je srca modnih navdušenk osvajal že lani, letos pa je dokončno postal pleten kos leta.

Modna vplivnica
instagram.com/mildagud/

2. Prešiti brezrokavnik

Čeprav so precej časa bili zgolj del naše športne garderobe, so modne vplivnice na Instagramu dokazale, da se ga da nositi tudi elegantno.

Prešit brezrokavnik
instagram.com/myforteisfashion/

3. Kratek ‘crop’ brezrokavnik

Vsi imamo v omari kos, ki je prekratek, da bi ga nosili samostojno. Na srečo je plastenje spet v modi, tudi v primeru prekratkega ‘crop’ brezrokavnika.

Instagram model
instagram.com/whatemwore/

4. Brezrokavnik s trenirko

Trenirke se še ne poslavljajo z modnih polic, družbo pa jim to jesen delajo prešiti brezrokavniki, ki celotnemu stajlingu pridajo malce športno-elegantnega pridiha.

Instagram model
instagram.com/jelenasimeonova/

5. Brezrokavnik v kombinaciji z obleko

Čeprav se na prvi pogled zdi, da sta obleka in brezrokavnik kosa, ki pač ne gresta skupaj, nam modne mojstrice to jesen dokazujejo drugače.

Instagram model
instagram.com/whatemwore/