Najbolj šik torbica tega poletja, ki jo lahko nosite čisto z vsem

Magazin 15. Jul 202217:00 0 komentarjev
Loewe
Profimedia

Letos je Loewe predstavil nov, bolj sproščen poletni slog - platneno torbo z zgornjim ročajem, ki jo že obožujejo ženske po vsem svetu.

Odkar se je Jonathan Anderson leta 2013 pridružil španski blagovni znamki Loewe kot kreativni direktor, razmišljamo o nakupu ene od njenih prestižnih torbic.

Hamaka! Sestavljanka! Torba z blazinami! Vse jih preprosto obožujemo, in če bomo kdaj investirali v dizajnersko torbo, se bomo brez dvoma odpravili naravnost k znamki Loewe. Torbe običajno stanejo okoli 2.000 evrov, vendar je pred nekaj leti hiša spretno uvedla “vstopno” možnost – torbo z logotipom v obliki košare. Vse drugo je zgodovina, saj se te torbe iz rafije še vedno prodajajo kot vroče žemljice.

Letos je Loewe predstavil nov, bolj sproščen poletni slog – platneno torbo z zgornjim ročajem, ki je cenejša od 1.000 evrov, zato je bolj dostopna kot drugi usnjeni slogi, ki so značilni za znamko.

Cubi je novost za pomlad-poletje 2022, ima obliko škatlaste kocke, lepo bombažno platno, prekrito s potiskom logotipa, in elegantne usnjene obrobe. Torbica z monogramom na celotni površini morda zveni nekoliko kričeče, vendar zaradi umirjenih barv in mehke strukture ni preveč vpadljiva.

Čeprav sta svetlejši zelena in rožnata različica zabavni, se številne odločajo za bolj nevtralno krem, žajbljevo ali črno Cubi, saj se zdijo bolj brezčasne.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!