Najlepše oblečene z rdeče preproge filmskega festivala v Cannesu

Magazin 21. Maj 202212:45 0 komentarjev
rdeča preproga cannes 2022
Profimedia

S 75. filmskim festivalom v Cannesu v središče pozornosti prihaja tudi njegova rdeča preproga, na kateri sijejo igralke, modne dive in druge zvezdnice. V naslednjih dneh bodo na težko pričakovanem festivalu predvajali najboljše v mednarodni kinematografiji - predstavili bodo talente igralcev, režiserjev in filmskih ekip z vsega sveta. Od popoldanskih tiskovnih konferenc do gala premier, rdeča preproga v Cannesu je kraj, kjer se vedno zvrstijo drzna imena in njihov neizbrisen modni občutek.

V naslednjih 11 dneh bo francosko letovišče gostilo nekatere najbolj opevane igralce ter igralke z vsega sveta in številne nove talente. Letošnji seznam vključuje svetovno premiero Elvisa, bleščečega biografskega filma Kralj rock and rolla režiserja Baza Luhrmanna z Austinom Butlerjem v glavni vlogi, pa tudi Crimes of the Future, prvega filma Davida Cronenberga po filmu Zemljevidi do zvezd iz leta 2014, v katerem igrajo Viggo Mortensen, Kristen Stewart in Léa Seydoux. Romantični triler Claire Denis Zvezde ob poldnevu združuje zanimivo zasedbo, ki jo sestavljajo Joe Alwyn, Margaret Qualley, Danny Ramirez, Benny Safdie in John C. Reilly. Veliko zanimanja pa je požela tudi fantazijska romanca Georgea Millerja Tri tisoč let hrepenenja z Idris Elbo in Tildo Swinton.

Ko gre za rdečo preprogo otvoritvenega večera, pa so s svojimi ekstravagantnimi kreacijami blestele številne igralke in druge povabljene, med njimi tudi Julianne Moore in Emilia Schüle. Gre za dogodek, kjer dame rade pokažejo tako svojo drzno modno plat kot veličastne dizajnerske kose, ki imajo priložnost luč sveta ugledati le na najbolj svečanih dogodkih. Toda preden se žirija odloči in podeli Zlato palmo (najvišja čast festivala), si oglejte nekatere najbolj pohvaljene videze z rdeče preproge v Cannesu 2022.

rdeča preproga cannes 2022
Profimedia

Julianne Moore v elegantni minimalistični kreaciji Bottega Veneta.

rdeča preproga cannes 2022
Profimedia

Katherine Langford v bleščeči obleki modne hiše Prada.

rdeča preproga cannes 2022
Profimedia

Caroline Daur v rožnatem videzu in obleki Valentino.

rdeča preproga cannes 2022
Profimedia

Lori Harvey v čudoviti rumeni kreaciji Alexandre Vauthier Couture.

rdeča preproga cannes 2022
Profimedia

Lashana Lynch v beli obleki z detajli Fendi Couture.

rdeča preproga cannes 2022
Profimedia

Tallia Storm v pisanem videzu znamke Yanina Couture.

rdeča preproga cannes 2022
Profimedia

Emilia Schul v sodobnem pajacu znamke Kaviar Gauche.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!