Najlepši trendi jesenskih plaščev, ki jih boste vzljubili

Magazin 24. Sep 202119:00 0 komentarjev
plašč
Profimedia

Jeseni je dobro izbran plašč temelj naše garderobe. Letošnji trendi poleg klasičnih vključujejo tudi takšne, ki združujejo urejen videz in praktičnost, v ospredju pa bodo dolgi plašči iz različnih vrst blaga in prenovljene različice dobro poznanih plaščev iz preteklih modnih sezon.

1. Trenč plašč

Trenč plašč je tradicionalna stalnica jesenske garderobe. Letos lahko ta klasični kos še malo raziščemo in se oddaljimo od tradicionalne bež barve, morda si omislimo črnega, rjavega ali živobarvnega, izogibali pa se ne bomo niti takim, ki kombinirajo več vrst blaga. Uvrščamo ga med naložbene kose – to pomeni, da ga nosimo več sezon, zato je ob nakupu dobro pomisliti na kakovost in primeren kroj.

2. Dodatki perja

Enostaven plašč bomo jeseni in pozimi popestrili z dodatki perja okoli vratu in zapestij. Nedvomno z izbiro takšnega plašča izražamo pogum in modno ozaveščenost, prav tako pa je odlična rešitev za popestritev enostavnih, monokromatskih stajlingov.

3. Dolg in enobarven

Med naložbene kose uvrščamo tudi dolg enobarven plašč, ki je odličen vsestranski kos jesenske modne sezone. Letos poleg črnih, belih in kameljih v trendu ostajajo živobarvni – to jesen so v ospredju predvsem barva fuksije, rdeča in vojaško zelena.

4. Prešito blago

Prešit plašč je posodobljena različica priljubljenih puffer ali napihnjenih plaščev, ki smo jih oboževali v preteklih sezonah. Takšnega bomo najpogosteje nosili v odtenkih vojaško zelene in črne, prešitki pa bodo kot element popestritve povzdignili katerikoli jesenski videz.

5. Plašč iz usnja

Usnjeni plašči v različnih barvah bodo to jesen prava senzacija. Ni nujno, da je narejen iz pravega usnja – obstajajo številne bolj trajnostne in obstojne različice umetnega in veganskega usnja, ki se na videz ne razlikujejo od pravega – izbrani kos pa naj sega čez kolena.

6. Puhast plašč

Puhast plašč nedvomno spada med najbolj udobne jesenske kose. V krajših in daljših različicah v različnih barvah in vzorcih jih bomo oboževali tudi to jesen in zimo, med najbolj priljubljenimi različicami pa ostajajo teddy plašči.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!