Najlepši videzi z rdeče preproge filmskega festivala v Rimu

Magazin 01. Nov 202113:20 > 13:38
Angelina Jolie
Profimedia

Filmski festival v Rimu je poskrbel tudi za modno navdušenje. Ti zvezdniki so se s svojimi videzi uvrstili med najbolje oblečene.

Oktobrski vikend je postregel s poslastico za ljubitelje filma v Rimu. Rimski filmski festival je tradicionalni dogodek, letos pa je potekal 16. zaporedoma. Najodmevnejši večer celotnega festivala je bila premiera filma Eternals – nov Marvelov film režiserke in scenaristke Chloe Zhao, v katerem med drugim nastopajo Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan in Richard Madden.

To so najlepše oblečeni z rdeče preproge.

Angelina Jolie
Profimedia

Angelina Jolie je navdušila v po meri narejeni večerni obleki Ateliera Versace. Elegantna srebrna obleka se ji popolnoma prilega in ustvari sanjsko silhueto telesa. Po rdeči preprogi se je sprehodila s svojima hčerama Zaharo in Shiloh, ki sta z izbiro večerne toalete popolno dopolnjevali svojo mamo.

Gemma Chan
Profimedia

Gemma Chan je nosila dvodelno črno obleko iz žameta, ki je unikatno dopolnjena še s kristali Swarovski. Kreacija je delo korejske oblikovalke Miss Sohee, celoten videz pa je dopolnila še z ujemajočim žametnim pokrivalom s kristali.

moda
Profimedia

Mita Medici je na rdeči preprogi nosila črno obleko do tal, ki jo je popestrila z nepričakovanimi dodatki. Zvezda celotnega videza je večbarven plašč, ki razbije strogo eleganco večerne obleke in doda mladosten videz. Stajling je zaključila še z večbarvnimi čevlji in šalom, s tem pa dokazala, da popolno barvno ujemanje ni nujno, ko eksperimentiramo z barvami.

Kit Harington
Profimedia

Kit Harington je na rdeči preprogi nadgradil tradicionalno moško obleko. Ujemajočo obleko širšega kroja v temno sivi, črni barvi je dopolnil s trakom, zavezanim okoli pasu. Ta element enostavno obleko naredi bolj zanimivo in unikatno, celoten videz pa je povezal z lakastimi črnimi mokasini in črno srajco.

moda
Profimedia

Haley Bennett je navdušila na premieri filma Cyrano. Nosila je po meri narejeno obleko znamke Dolce & Gabbana. Obleka elegantne dolžine pod koleni je v celoti posuta s kristali Swarovski, pod njo pa nosi čipkast top, ki srebrni obleki doda piko na i.

Chloe Zhao
Profimedia

Chloe Zhao, režiserka filma Eternals, je za slavnostno premiero izbrala krajšo obleko. Kreacija znamke Chanel je del kolekcije Metiers d’Art 2020, poleg ikoničnega “tweed” materiala pa jo unikatno naredijo še rahlo napihnjeni rokavi in visok ovratnik. S škornji z rahlo platformo je celoten videz bolj sproščen, režiserka pa se je v svojem slogu po preprogi sprehodila nenaličena.

Komentari

Vaš komentar