Naročil je taksi, a usoda je imela drugačne načrte: tega ni pričakoval

Magazin 25. Jun 202405:00 0 komentarjev
taksist
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Po spletu se širi viralen video, ki je samo nekaj dneh od objave zbral okoli 10 milijonov ogledov, skoraj dva milijona všečkov ter številne komentarje.

Po družbenih omrežjih se širi viralen video, ki prikazuje presenetljivo srečanje dolgoletnih prijateljev. Danny B. in John Johnson sta se po več kot 20 letih ponovno srečala povsem po naključju, ko je John stopil v taksi, ki ga je vozil Danny.

Na začetku videa ju lahko vidimo, kako sproščeno klepetata, nato pa John vpraša taksista, kako mu je ime. Ko mu je ta odgovoril na vprašanje, sta se prepoznala ter navdušeno pozdravila.

Danny in John sta se spoprijateljila pred 20 leti, ko sta oba delala v istem klubu v Dallasu, a sta v zgodnjih 2000 izgubila stike. Prijatelja sta obujala spomine iz preteklosti in si obljubila, da se bosta ponovno srečala na pijači.

Posnetek nepričakovanega srečanja je razveselil številne in v samo nekaj dneh od objave zbral okoli 10 milijonov ogledov, skoraj dva milijona všečkov ter številne komentarje.

@danny.b106 When you’re driving Uber, pick up a passenger, and realize its an old friend you aint seen in 20+ years #uber #uberdriver ♬ original sound – danny.b106

Mnogi komentatorji so se strinjali, da je bil trenutek med njima neprecenljiv.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!