Rosvita Pesek je postala babica, Nastja in Filip sta se razveselila sina

Magazin 29. Nov 202111:06 > 11:19
Družina Pesek
malincanastja/INSTAGRAM

Znan slovenski par se je razveselil rojstva prvega otroka, ki sta ga že pokazala slovenski javnosti.

Filip Pesek, uspešen podjetnik in marketinški strokovnjak, sicer sin naše znane novinarke in televizijske voditeljice Rosvite Pesek, je minuli konec tedna postal očka. Njegova soproga Nastja, ki je prav tako uspešna podjetnica, je rodila sina, ki sta ga poimenovala Mateo.

Njun prvorojenec je na svet pokukal v soboto, ponosna starša pa sta včeraj na družbenem omrežju pokazala njegovo prvo fotografijo. Ponosna mamica je na svojem profilu na Instagramu ob prikupnem prizoru zapisala: “Včeraj je na svet prijokal najin Mateo.”

Mateo Pesek
Instagram/osebni arhiv

Svoje nove vloge se je iskreno razveselila tudi Rosvita Pesek, ki je na svojem profilu na Facebooku objavila lep zapis. “Urbi et orbi sporočam, da sem vstopila v svet Babic. V svet tistih gospa, ki jih nikar vljudnostno ne sprašujte, kako pa kaj vnuki, ker ste potem “pečeni” za tri ure. Tistih gospa, ki imajo kar naenkrat zelo malo časa za kavne prijateljice, pa še takrat ko pridejo, se jim vedno mudi. Tistih gospa, za katere snahe pravijo, da postajajo že malo nadležne, ker kličejo tudi dvakrat na dan. Tistih gospa, ki želijo vse podrobno vedeti, kdaj je spal, kaj je jedel, kdaj je bil zunaj … Tistih gospa, ki že vnaprej kaj kupijo, navadno malo večje, da bo fant imel, za vsak slučaj . Tistih gospa, ki razumejo vsak glas, ki ga dojenček da iz sebe. Pa četudi se mu bo samo malce zapahnilo, one že vedo, kaj je hotel povedati … Okoli MATEA se bo odslej tudi vrtel moj svet.”

Rosvita Pesek
Facebook/osebni arhiv