Natalie Portman 10 let poročena: “Vse bolje je!”

Magazin 07. Avg 202216:45
Delite:
Natalie Portman
Foto: Profimedia

Hollywoodska igralka Natalie Portman praznuje deseto obletnico poroke. Ob tem pravi, da je v zakonu vse bolje.

Ob jubileju skoka v zakonski jarem s plesalcem in koreografom Benjaminom Millepiedom se je 41-letna zvezdnica filma The Thor: Love and Thunder oglasila tudi na Instagramu. K skupni fotografiji je pripisala: “Danes je deset let @benjaminmillepied. Postaja vse bolje!”

45-letni Francoz je na svojem profilu na družbenem omrežju delil še eno fotografijo in zapisal: “Deset let danes!” Dodal je emoji poročnega prstana in besedilo francoske pesmi Du Bout des Lèvres francoske pevke Barbare. V drugi objavi je plesalec in koreograf delil fotografijo iz zakulisja filma Črni labod iz leta 2010, kjer je spoznal svojo življenjsko sopotnico.

Par se je poročil 4. avgusta 2012 in ima dva otroka: 11-letnega sina Alepha in petletno hčerko Amalio.

Zakonca sta ponovno sodelovala pri njenem filmu Vox Lux iz leta 2018. Z oskarjem nagrajena igralka je takrat za ameriški People povedala, da rada dela s svojim možem. “Bilo je res zabavno. Ker me tako dobro pozna ve, kakšne so moje prednosti in slabosti pri plesu, je lahko ustvaril brezhibno koreografijo v kratkem času.”

Nadaljevala je: “Bilo ga je zabavno gledati, kako ustvarja, ker ga ne gledam pogosto v studiu. Samo videti lahkotnost in strokovnost, ki ju ima, in seveda tudi z različnimi vrstami plesa, je bilo res, res osupljivo.”

Igralka je leta 2011 prejela oskarja za glavno žensko vlogo. Nagrajena je bila za vlogo Nine v Črnem labodu. V isti kategoriji je bila nominirana tudi leta 2017 za nastop v filmu Jackie, a kipca ni odnesla domov.

Natalie Portman
Foto : Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar