Naval na pajkice: množica čakala pred pop up trgovino priljubljene Primorke

Magazin 03. Mar 202316:08 11 komentarjev

V ljubljanskem nakupovalnem središču BTC je priljubljena spletna vplivnica in ustanoviteljica znamke s športnimi oblačili SWY Petra Parovel odprla svojo začasno trgovino. Gneča ob odprtju je bila precejšnja, saj so bili izdelki ponujeni po znižanih cenah. Parovel je za N1 pojasnila, da je nad obiskanostjo trgovine prijetno presenečena.

Ustanoviteljica znamke s športnimi oblačili SWY Petra Parovel je še pred današnjim odprtjem začasne trgovine v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC prek svojega Instagrama promovirala dogodek. Potencialne stranke in navdušenke nad njeno znamko je prek številnih objav popeljala v zakulisje priprav na odprtje.

Preberite še: Kaj je po petkovem navalu na pajkice povedala Petra Parovel?

Na Instagramu pa je odgovorila tudi nekaterim, ki jih je zaskrbelo, ali imajo dovolj zalog oblačil. Poleg tega, da je v posnetku pokazala razstavljena oblačila, je dodala, da urejajo dodatne prostore za skladišče. “Sedem kombijev so pripeljali, še dva prideta. Imamo dovolj, pridi,” je pozvala kupce.

Petra Parovel
Instagram: Petra Parovel

Čeprav je bilo uradno odprtje trgovine načrtovano ob 9. uri, se je množica pred vhodom v halo A zbrala že prej. Kupce pa so v trgovino na koncu vendarle spustili nekaj minut prej. Sodeč po posnetkih, je bila trgovina s športnimi oblačili nabito polna, zaradi nepregledne množice pa se je ekipa SWY odločila trgovino od 12.00 do 13.00 ure celo zapreti. “Ljudi je veliko. Odločili smo se, da trgovino za eno uro zapremo. Imamo eno uro časa, da pospravimo in prezračimo prostor, drugače ne gre,” je dodala.

Parovel je za N1 izrazila prijetno presenečenje nad obiskanostjo trgovine. Kljub številnim kupcem pa zaloge za zdaj še niso pošle. “Oblačil imamo dovolj,” je zagotovila. Trgovina bo sicer svoja vrata odprla tudi jutri. Odprta bo do 20. ure zvečer.

Znamko SWY je podjetnica in osebna trenerka, ki ji na Instagramu sledi več kot 85 tisoč uporabnikov, ustanovila med epidemijo leta 2020. Med najbolj priljubljenimi kosi pa so zagotovo pajkice.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje