Kakšne barve bi morala biti denarnica, da bi se vanjo stekal denar

Navdih 27. Jan 202405:27 1 komentar
Barva denarnice naj bi privlačila denar
Foto: Profimedia

Zagovorniki metode feng šuj menijo, da lahko bogastvo privabimo z izbiro prave barve denarnice. Kateri barvi pa bi se morali izogibati?

Po feng šuju naj bi bila pomembna tudi barva denarnice. Vsaka barva je povezana z določenimi elementi, zato za denarnico izberite barve, ki ustrezajo elementu, v katerem ste rojeni, svetujejo na portalu Feng shui begginer.

Kakšna barve bi po feng šuju morala biti vaša denarnica, da bi se vanjo stekal denar?

Črna

Črna je najpogostejša in najbolj priljubljena barva, predpostavlja pa bogastvo in blaginjo. Če želite napredovati v karieri ali se povzpeti na poslovnem področju, je črna barva prava izbira za ljudi, ki so rojeni v vodnih znamenjih.

Modra

Modra barva simbolizira, da bo denar iz vaše denarnice odtekal kot voda, zato ta barva nikakor ni priporočljiva za izbiro denarnice.

Rdeča

Rdeča barva simbolizira ogenj in ni priporočljiva za barvo denarnice, saj naj bi “požgala” priložnosti za bogastvo za tiste, ki niso rojeni v elementu ognja ali zemlje.

Rjava

Če želite povečati svoje prihranke, je ta barva idealna izbira za ljudi, ki so rojeni v ognjenih ali vodnih znamenjih.

Rožnata

Ta barva je primernejša za ženske, ki iščejo partnerja, saj povečuje srečo v ljubezni in razmerju. Če pa želite povečati svoje bogastvo, te barve ne uporabljajte.

Zelena

Zelena simbolizira rast in življenje, zato je v feng šuju zelena rastlina nepogrešljiva v domovih ljudi, ki želijo napredovati na osebni in poslovni ravni. Zelena denarnica pa naj bi pripomogla k večji priložnosti za zaslužek. Posebej primerna je za podjetnike, ki so rojeni v zemeljskih znamenjih.

Rumena

Rumena pa naj bi ohranjala ravnovesje med služenjem in zapravljanjem denarja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje