Katarina Čas spregovorila o nesojenem prizoru z Leonardom DiCapriem

Navdih 25. Maj 202313:29 1 komentar
Katarina Čas
Sami Rahim

Nekdanji predsednik republike Borut Pahor se je v tokratni epizodi podkasta navdiha na Metropolitanu pogovarjal s Katarino Čas. Igralka je prvič spregovorila o nesojenem prizoru z Leonardom DiCapriem v filmu Volk z Wall Streeta.

Borut Pahor se trenutno med drugim preizkuša kot voditelj podkastov na mediju Metropolitan. V zadnji epizodi je gostil igralko Katarino Čas, ki je med drugim spregovorila o uspehih v filmski industriji in o srečanju z Leonardom DiCapriem.

Katarinin veliki preboj v Hollywoodu je bila vloga v filmu Martina Scorseseja Volk z Wall Streeta. Nekdanji predsednik Pahor je velik oboževalec omenjenega filma – ogledal si ga je več kot 20-krat –, zato se tej temi nista mogla izogniti.

Kot je igralka zaupala voditelju, so mediji informacije o tem, da bo igrala v filmu Volk z Wall Streeta, izbrskali že, preden je sploh odšla v New York na snemanje. “To je precej neprijetno, da se o tem govori, preden film sploh posnameš,” je ob tem dejala.

Borut Pahor in Katarina Čas
Sami Rahim

Njena avdicija je bila snemanje treh različnih prizorov, en mesec pa ni dobila nobene povratne informacije. Ko je klic prišel, so jo najprej vprašali, ali ima urejen delovni vizum. “Martin me je očitno res želel v filmu, ker bi lahko vzel katerokoli drugo. Zame smo namreč morali urediti delovni vizum, da sem prišla tja iz Slovenije. Čeprav samo za stransko vlogo,” je razmišljala v podkastu.

Spregovorila je tudi o nesojenem prizoru, ki bi ga morala posneti z DiCapriem, pa so ga zaradi krajšanja scenarija izločili. Kot je priznala, je bila tako razočarana, da si je želela kar nazaj domov. V prizoru bi namreč morala imeti telefonski pogovor s slovitim igralcem.

“Agent mi je rekel: ’Zdaj pa tako. Snemala boš s Scorsesejem, ljudje bi ubijali za to. Pač nimaš tiste scene, preboli.’ Tako na grdo, da sem se ‘skulirala’,” je pojasnila in dodala, da čeprav scena ni bila pomembna za vsebino filma, je bila pomembna zanjo.

Pahorju je Katarina Čas zaupala še, da režiserja in DiCapria ni želela prositi za fotografijo in izpasti kot neka oboževalka. “Ko delamo, si enakopraven, vsaka vloga,” je še pojasnila v podkastu in v smehu dodala, da ji je zdaj malo žal, da nima fotografij.

*Metropolitan je del skupine United Media, v kateri je tudi N1.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje