Konec retrogradnega Merkurja prinaša težave petim astrološkim znamenjem

Navdih 17. Apr 202411:00 0 komentarjev
Retrogradni Merkur bo vplival na znamenja
Foto: PROFIMEDIA

Retrogradni Merkur, ki bo trajal vse do 25. aprila, bo še prinašal težave. Še posebej bodo pod njegovim vplivom nekatera astrološka znamenja. Ste med njimi?

Če trenutno preživljate turbulentno obdobje in imate občutek, da vas vesolje preizkuša, vedite, da je to posledica vpliva retrogradnega Merkurja. Ta kozmični dogodek se zgodi od tri- do štirikrat na leto in je značilen po vidnem retrogradnem gibanju planeta, aprila pa je nastopil v astrološkem znamenju ovna.

Aprilska retrogradnost bo trajala do 25. v mesecu in bo še naprej prinašala težave ter ovire na poslovnem področju. Po napovedih astrologov bodo te negativne tendence najbolj prizadele pripadnike petih znamenj zodiaka. Ni odveč nasvet, da ste previdni, še posebej na področjih, kjer sta natančnost in jasnost bistvenega pomena.

Ovni

Sonce je v vašem znamenju, retrogradnost pa bo v tem mesecu poudarila vse ambiciozne in impulzivne vidike vaše osebnosti. Pred vami je obdobje sprememb, zato upočasnite, globoko vdihnite in poskusite najti mir sredi kaosa. Vaša sezona je še vedno polna veselja in prijetnih presenečenj, vendar bodite še posebej pozorni in previdni pri naložbah in morebitnih nepremišljenih odločitvah. Obstaja namreč tveganje za finančne izgube, poroča Luftika, ki ga povzema Zadovoljna.rs.

Biki

Konec retrogradnega Merkurja bo pravi preizkus vaše vzdržljivosti in prilagodljivosti, saj bo prinesel številne skrbi in težave. Z njimi se lahko spopadete le, če stopite iz cone udobja in uporabite svojo sposobnost prilagajanja. Ker Merkur prinaša vrsto nepredvidljivih dogodkov in rešitev, bo vaša moč v prilagodljivosti, s katero boste zlahka preskakovali ovire in se izvili iz vseh izzivov in neprijetnih situacij.

Dvojčki

Ker je vaš vladajoči planet Merkur, občutite plimo in oseko retrogradnih faz močneje kot druga astrološka znamenja. Nad vsem, kar je vam dobro poznano, in kjer se počutite stabilno, se je obesila senca dvoma. Zato je tako pomembno, da si vzamete čas in dobro razmislite o svojih naslednjih korakih. Pomislite na prejšnja obdobja retrogradnosti – vsak izziv, ki ste ga uspešno premagali, vas je napolnil z novo močjo, a tudi modrostjo in vzdržljivostjo. Ste zelo agilni pri prilagajanju in ta sposobnost vam bo v težkih trenutkih spet v odrešitev.

Device

Prejšnja retrogradna obdobja so vas naučila pragmatizma, pa tudi, kako pomembno je biti potrpežljiv. Ključ do prestajanja prihajajoče nevihte bo zato prilagodljivost – pomembno je, da se znebite potrebe po nadzoru, saj nad veliko dogodki ne boste imeli vpliva. Vendar vesolje včasih pripravi presenečenja, ki so veliko boljša od vsega, kar načrtujemo. Pripravite se jih sprejeti z vsem srcem in se skušajte lažje prilagoditi spremembam.

Škorpijoni

Ker vam vladata skrivnostni Pluton in ognjeni Mars, vas lahko aprilsko retrogradno obdobje pripelje na življenjsko razpotje. Znašli se boste v središču nevihte. Kljub vaši globini in vzdržljivosti se pogosto srečujete z nepredvidljivostjo ovir, ki jih prinaša retrogradni Merkur. Zato ne bodite presenečeni, če bo to obdobje povzročilo izbruh razdražljivosti in nerazpoloženja. Izkoristite retrogradnost aprila kot priložnost, da svojo intenzivno energijo kreativno usmerite v konstruktivne rešitve. Pokažite potrpežljivost, predvsem do sebe, pa tudi do drugih.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!