To so preproste ideje, kako si urediti domači kavni kotiček

Navdih 15. Mar 202307:45
kava
Profimedia

Ste tudi vi veliki ljubitelji kave, a doma še nimate svojega kavnega kotička? Potem vam bodo spodnje ideje morda v navdih, da si ga že prav kmalu omislite.

Tudi vi dan najraje začnete z dobro kavo, a za zdaj doma še nimate kavnega kotička ali pa bi si želeli obstoječega malo polepšati oziroma malo popestriti.

Idej je na spletu zares veliko, med njimi pa se bo prav gotovo našla tudi kakšna, ki bo pisana prav vam na kožo.

Če ste ljubitelji turške kave, lahko kavni kotiček uredite kar na enem delu kuhinjskega pulta, blizu štedilnika, in tako poskrbite, da si boste kavo z užitkom privoščili, kadarkoli boste želeli.

Morda imate to možnost, da lahko doma en del spremenite v svojo kavno oazo in tam uredite prostor, kjer boste v miru uživali ob kavi in morda zraven še kaj prebrali. V tem primeru lahko v enem delu postavite vse skodelice, aparat za kavo in kavo zložite v lepe posodice, zraven pa postavite kakšno retro ali vintage mizo in si tako ustvarite skoraj svojo malo kavarnico.

Če ste med tistimi, ki vam je všeč malo bolj moderen stil, potem se lahko poigrate tudi s svetlobnimi napisi in na steno prilepite napis, ki bo lepo polepšal vaš kotiček za kavo in prav gotovo navdušil tudi vaše obiske.

Da bo pitje kave še večji užitek, izberite skodelice, ki so vam res všeč in jih boste imeli zares radi, poiščete jih lahko kar v starinarnicah in morda odkrijete kose, ki vam bodo nadvse všečni.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.