Nekdanji vrhunski rokometaš bo šel znova pred oltar

Magazin 24. Okt 202308:21 0 komentarjev
Vid Kavtičnik
Foto: Vid Kavtičnik/Instagram (posnetek zaslona)

Eden najboljših slovenskih rokometašev in prvi Slovenec v hiši slavnih evropskega rokometa se je zaročil.

Nekdanji vrhunski slovenski rokometaš Vid Kavtičnik je na Instagramu sporočil veselo novico. Z dekletom Saro Rojnik sta se namreč zaročila.”Zdaj te bom lahko za vedno živcirala,” je ob skupni objavi pripisala Rojnik.

Kavtičnik je bil že poročen, a se je z nekdanjo soprogo razšel po desetih letih zakona. Iz prejšnjega zakona ima tudi hčerko in sina.

39-letni Kavtičnik je svojo športno pot končal leta 2021, letos poleti pa ga je doletela velika čast. Kot prvi Slovenec je bil namreč sprejet v hišo slavnih Evropske rokometne zveze.

Vid Kavtičnik
Foto: Vid Kavtičnik/Instagram (posnetek zaslona)

K častnemu sprejemu so nedvomno prispevali tudi mnogi uspehi tako v reprezentanci kot tudi v klubih. S Kielom in Montpellierem se je poleg številnih državnih naslovov veselil tudi lovorike v rokometni ligi prvakov. S slovensko izbrano vrsto je leta 2004 na evropskem prvenstvu osvojil srebrno odličje, 13 let kasneje pa je bil bronast še na svetovnem prvenstvu v Franciji. S slovensko reprezentanco, za katero je odigral 197 tekem in dosegel 543 golov, je nastopil tudi na olimpijskih igrah v Atenah leta 2004 in v Riu leta 2016.

Zelo uspešna na športnem področju je tudi Kavtičnikova srčna izbranka. Sara Rojnik je namreč dvakratna državna prvakinja v skvošu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!