Nenavadni prizor iz Srbije: “Je možno, da to počnete na javnem prevozu?” (VIDEO)

Digitalno 12. Jul 202317:13 3 komentarji
Srbija
Nina Krunić/Twitter

Na družbenih omrežjih se širi posnetek mladenke, ki na mestnem avtobusu v Srbiji lupi krompir. Čeprav so številni prepričani, da je prizor lažen in posnet za viralnost ter klike, je nekatere vseeno zabaval.

Po družbenih omrežjih se širi nenavaden posnetek iz Srbije. Na njem je dekle, ki na enem izmed tamkajšnjih mestnih avtobusov lupi krompir, poroča Jutarnji.hr.

Kot je razvidno s posnetka, se mladenka v poletni rožnati obleki in visokih petah usede na sedež in iz vreče na plano potegne krompir, ki ga začne na mestu lupiti.

“Je mogoče, da to počnete na javnem prevozu,” je vprašala uporabnica Twitterja, ki je posnetek delila. Pod objavo so se zvrstili komentarji, večina jih je zapisala, da je posnetek “lažen” in narejen za klike ter oglede na družbenem omrežju TikTok. So pa tudi takšni, ki jih je prizor mladenke zabaval, piše Jutarnji.hr.

“Videla sem eno, ki je med dejanji opere jedla paradižnik. Vendar ni bilo lažno kot ta posnetek,” je komentirala ena od uporabnic, nekdo drug pa je zapisal: “Seveda tudi jaz pečem krompir, ker so nekateri avtobusi vroči kot pečice.”

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje