Nežen trenutek princa Williama in Kate Middleton, ki ga vidimo le redko

Magazin 26. Dec 202210:30
princ William in Kate Middleton
Profimedia

Princ William in Kate Middleton le redko dobita priložnost, da bi se v javnosti lahko drug drugega dotaknila, zato so taki trenutki še bolj dragoceni.

Kate Middleton in princ Willam sta med obiskom v ZDA v Bostonu podelila tudi nagrade inovatorjem na področju boja proti podnebnim spremembam. Na prireditvi sta bila videti zelo kraljevsko in seveda kot vedno zelo zadržana.

Javnost se je že navadila, da Kate in William v javnosti le redko pokažeta čustva drug do drugega, saj se zaradi vloge, ki jo bosta nekoč prevzela, ko bo princ William postal kralj, zavedata, da morata zelo paziti na ugled in javno držo.

A tudi kraljevi par od časa do časa malo popusti in naredi korak ali potezo, ki ju od njiju morda ne bi pričakovali. Tako je bilo tudi v Bostonu, kjer sta bila nedavno.

Ob zaključku podelitve je William ob mizi svojo Kate na hitro pobožal po hrbtu, kar je številne kraljeve oboževalce zelo raznežilo, saj take trenutke v javnosti vidijo le redko.

Na podelitvi je Kate še enkrat pokazala, da ji je zelo blizu trajnostni pristop, nosila je namreč zeleno obleko, ki jo je za to priložnost najela na britanski platformi HURR za sto britanskih funtov.

Tudi britanski princ je sledil njenemu zgledu, nosil je namreč temno zelen žameten suknjič, ki ga je nosil že ob drugih priložnostih.

Vsekakor zelo pohvalna gesta in morda bo kraljevi par s svojim zgledom navdušil še koga, ki se bo odločil za tak korak.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.