Nick Jonas in Priyanka Chopra končno izdala hčerino ime

Magazin 22. Apr. 202209:19
Delite:
Nick Jonas, Priyanka Chopra
Foto: Profimedia

Ime hčerke Nicka Jonasa in Priyanke Chopra Jonas je končno razkrito!

Par, ki se je januarja prek nadomestne mame razveselil prvega skupnega otroka, je hčerki nadel ime Malti Marie Chopra Jonas, potrjuje portal People. O novici je prvi poročal TMZ. Malti Marie se je rodila 15. januarja nekaj po 20. uri. v bolnišnici v San Diegu.

Lani je par obeležil tretjo obletnico poroke z intimno večerjo v sobi, okrašeni z na desetine belih sveč, cvetnih listov vrtnic in napisom Forever (Za vedno).

Vir blizu para je povedal: “To je srečen čas za vse. Nick in Priyanka sta zagotovo pripravljena na ta nov izziv v svojih življenjih. To je nekaj, kar sta si oba želela. Zdaj je prišel njun čas in ne bi mogla biti bolj pripravljena na vzgojo otroka.”

Letos sta prvič kot novopečena starša praznovala velikonočne praznike. Igralka je v objavi na Instagramu delila dve seriji fotografij. Na prvi uživata na plaži ter se nastavljata sončnim žarkom, na drugi pa pozirata pred ogromnimi zajčjimi ušesi.

Oboževalci nestrpno pričakujejo fotografije male princese, zelo jih je razveselilo, ko so končno po treh mesecih izvedeli vsaj njeno ime.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar