Nicola Peltz Beckham zanikala spor s taščo Victorio Beckham

Magazin 12. Avg 202211:00
Delite:
Nicola Peltz
Foto: Profimedia

Nicola Peltz Beckham, snaha Victorie in Davida Beckhama, je zanikala govorice, da se s taščo ne preneseta in ne pogovarjata.

27-letna igralka je za Variety povedala, da sumi, da so se govorice o sporu v družini Beckham začele, ko je v zakonski jarem s 23-letnim Brooklynom Beckhamom skočila v obleki drugega modnega oblikovalca, in ne svoje tašče.

Zvezdnica serije Bates Motel je tako razkrila pravi razlog, zakaj ni izbrala poročne kreacije Victorie Beckham. “Nameravala sem in res sem si tega želela, nato pa je Victoria ugotovila, da njenemu ateljeju ne bo uspelo pravočasno izdelati obleke, zato sem morala izbrati drugo. Ni rekla, da je ne smem nositi (obleke, op. a.), in nisem rekla, da je nočem nositi.”

Do poročnega oltarja se je sprehodila v obleki modne znamke Valentino.

Govorice o sporu je zanikal tudi Brooklyn. “Naučil sem se, da bodo vedno poskušali napisati kaj podobnega. Ampak vsi se razumemo, kar je dobro,” je povedal za Variety.

Victoria Beckham
Foto : Profimedia

Nicolin oče je milijarder, investitor Nelson Peltz. Ta je po besedah ​​neimenovanega vira svoji hčerki in zetu ponudil podporo pri njunih prihodnjih poslovnih podvigih. Domneva se, da želi mladi par lansirati modne in lepotne linije. To sta v preteklosti že storila Victoria in David Beckham.

Slavni nogometaš in modna oblikovalka, nekdanja članica glasbene skupine Spice Girls, imata poleg Brooklyna še tri otroke: 19-letnega Romea, 17-letnega Cruza in 11-letno Harper.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar