Nov projekt Ane Roš Stojan: pop up restavracija slavnostno odprla vrata

Magazin 04. Feb 202320:21 10 komentarjev
Ana Roš Stojan
Posnetek zaslona (Foto: Ana in Slon/INSTAGRAM)

Svetovno znana chefinja Ana Roš Stojan je v Ljubljani svečano odprla vrata svoje pop up restavracije Ana in Slon.

Ana Roš Stojan, vrhunska kuharska mojstrica, ki v tujini dobiva prestižne nagrade, je v soboto slavnostno odprla vrata svoje pop up restavracije Ana in Slon.

V hotelu Slon v bistroju, ki so ga pred leti zaprli, bo odslej v tej začasni restavraciji od srede do nedelje ponujala “neposredne, zdrave, srce parajoče, slastne in malce nore jedi”. “Veliko zelenjave, veliko zabave,” je pred odprtjem napovedala najboljša slovenska kuharska mojstrica.

Kot je v nedavnem intervjuju za N1 pojasnila svetovno znana chefinja, bo vse temeljilo na sledljivih in trajnostnih superživilih. “Krožniki bodo bolj direktni, bolj enostavni. V prehrani namreč poznamo večnivojsko prehranjevanje. Se pravi, eno je nekaj, kot je Hiša Franko, kamor greš enkrat na leto, enkrat na nekaj mesecev, ko recimo nekaj praznuješ. Drugo pa je hrana, ki bi jo jedel vsak dan. Temu pravim direktna hrana in to bo hrana v tej začasni restavraciji Ana in Slon,” je tedaj napovedala Roš Stojan.

Preberite še: Ana Roš Stojan za N1: Če bi ti ljudje res poznali moje življenje …

Spomnimo, da je Ana Roš v središču prestolnice lansko jesen odprla že svojo pekarno. Pekarna Ana je svoj prostor našla na Slovenski cesti 30, na ljubljanski tržnici pa je konec junija odprla tudi trgovino Ana Roš & Tuš Boutique.

Preberite še: “Nismo pričakovali takšnega navala, kmalu še dve novosti”

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje