Ana Roš v središču Ljubljane odpira pekarno

Slovenija 26. Sep 202213:42 > 16:00 8 komentarjev
Pekarna Ana
Aljaž Uršej/N1

Ana Roš v središču Ljubljane odpira pekarno. V njej bo mogoče kupiti izdelke iz kislega testa, ki je pripravljeno z drožmi, in pecivo. Pekarni bosta sledili še trgovina in bistro.

Najboljša slovenska kuharska mojstrica Ana Roš v središču Ljubljane odpira pekarno. Pekarna Ana, ki je svoj prostor našla na Slovenski cesti 30, se bo odprla oktobra, so zapisali na Instagramu. Obljubljajo, da to ne bo običajna pekarna. V njej bo mogoče kupiti izdelke iz kislega testa, ki je pripravljeno z drožmi, in pecivo.

Po poročanju Metropolitana se bo pod recepte podpisala glavna pekovka Hiše Franko Nataša Đurić v sodelovanju z Anžetom Kranjcem.

To pa ni edini projekt Ane Roš. Na ljubljanski tržnici je namreč konec junija odprla trgovino Ana Roš & Tuš Boutique. Kupcem v njej ponujajo izdelke, ki jih delajo s Tušem. Na policah pa imajo tudi pekovske izdelke, vino in tekstilne izdelke.

Do konca leta pa v središču prestolnice načrtujejo še bistro, je Ana Roš povedala za portal Odprta kuhinja. Ta bo svoje mesto našel v prvem nadstropju novega Asovega hotela v Knafljevem prehodu.

Pekarno Ana so sprva nameravali odpreti sredi junija, a se je zaradi gradbenih del odprtje zamaknilo.

Pekarna Ana Pekarna Ana
Aljaž Uršej/N1
Pekarna Ana Pekarna Ana
Aljaž Uršej/N1
Pekarna Ana Pekarna Ana
Aljaž Uršej/N1
Pekarna Ana Pekarna Ana
Aljaž Uršej/N1
Pekarna Ana Pekarna Ana
Aljaž Uršej/N1

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje