Nov trend ličenja črpa navdih iz serije Euphoria

Magazin 02. Feb 202212:30 0 komentarjev
euphoria
Profimedia

Euphoria s svojo uporniško estetiko navdihuje svet.

Serija Euphoria je svetovno priljubljenost doživela že po prvi premieri. Razgibana zgodba opisuje unikatne ameriške srednješolce, ki se soočajo z družbo in razvejanimi osebnimi težavami. Povzemajo jo spontane romance in razvrat, serija pa je popularnost med mladimi dosegla predvsem zaradi unikatne estetike. Izstopajo predvsem ženski liki, med katerimi vsak sledi osebnemu slogu, povezuje pa jih unikaten način ličenja. Prav barvit in drzno začrtan make-up po njihovem vzoru bo letos kraljeval med lepotnimi trendi.

Za navdihujočimi lepotnimi videzi stoji umetnica ličenja Doniella Dany. Z živobarvnimi in neonskimi videzi senčila v prvi sezoni je navdihnila predvsem generacijo Z, v pravkar izdani drugi sezoni pa se je način ličenja umiril. Euphoria dokazuje, da se tudi pri ličenju ne smemo bati barv. Po vzoru likov iz serije bomo tako nosili enobarvno senčilo v stilu osemdesetih, maskari bomo dodali močno črtalo za oči, večerne videze pa bomo popestrili z manjšimi kristali.

Kako poustvariti videz iz Euphorie?

Za poustvarjanje takšnih lepotnih videzov potrebujete tekoče črtalo, bleščeča senčila in manjše kristale za okrasitev vek in obrvi. Ta način ličenja ne pozna omejitev. Po vzoru lika Jules se lahko odločite za živobarvno senčilo, ki ga nanesete tako na veke kot pod oči. Videz zaključite z dodatkom zlatega črtala za oči in kristali na zunanjih kotičkih oči. Lik Maddie narekuje videz mačjih oči, ki ga dosežete z natančno nanesenim črtalom. V notranjem kotičku oči je črtalo špičasto zaključeno, nato pa gladko poteka proti koncu obrvi v debelejši črti. Maddie mačje oči združuje tudi s trendom poglobljenih vek. Črtalu tako dodamo še temnejše senčilo, ki ga nežno nanesemo na pregib veke. Tudi pri tem videzu ne smemo pozabiti na kristale, s katerimi Maddie rada obkroži drzno črtalo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!