Nov video razkriva reakcijo Aleca Baldwina v trenutkih po tragični nesreči

Magazin 29. Apr 202210:51
Alec Baldwin
Profimedia

Oktobra 2021 je na snemanju vesterna Rust prišlo do tragičnega dogodka, v katerem je zvezdnik Alec Baldwin s strelnim orožjem rekvizitom ubil direktorico fotografije Halyno Hutchins ter ranil režiserja filma Joela Souzo.

Okoliščine tragične nesreče na snemanju filma preiskuje šerifov urad okrožja Santa Fe in po poročanju ABC News naj bi bila preiskava zdaj skoraj končana. Šerifov urad se je odločil za objavo videoposnetka.

Alec Baldwin
Profimedia

Streljanje na ranču Bonanza Creek se je zgodilo sredi prizora, ki so ga vadili, iz pištole, ki jo je sprožil igralec Alec Baldwin, pa je bil izstreljen pravi naboj, je po dogodku sporočil šerif okrožja Santa Fe v Novi Mehiki Adan Mendoza.

Po smrti direktorice fotografije 42-letne Halyne Hutchins je Baldwin sicer vztrajal, da ni pritisnil na sprožilec. “Nikoli nisem pritisnil na sprožilec. Nikoli ne bi usmeril pištole v nekoga in pritisnil na sprožilec,” je v kratkem posnetku, ki so ga objavili pri televiziji ABC, povedal Baldwin.

Po Baldwinovi nesreči na snemanju filma produkcijska hiša prejela denarno kazen

Kot so v utemeljitvi zapisali na ministrstvu za okolje Nove Mehike, kjer je snemanje potekalo, so ustvarjalci filma pokazali brezbrižnost do očitnih nevarnosti, povezanih z uporabo strelnega orožja na snemanju. Filmski agenciji pa so izdali najvišjo možno denarno kazen v vrednosti 135.793 dolarjev (125.195 evrov).

Šerifov urad se je odločil, da pred zaključkom preiskave objavi videoposnetek

Po poročanju ABC News je šerifova preiskava skoraj končana. 26. aprila so se pri šerifovem uradu odločili, da pred zaključkom preiskave objavijo svoj posnetek – posnela ga je kamera, ki jo je nosil policist.

Na posnetku je videti Baldwinovo reakcijo tistega tragičnega dne.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje