Nova kuharska oddaja Brooklyna Beckhama producente stane bogastvo

Magazin 14. Feb 202210:00 0 komentarjev
Brooklyn Beckham
Profimedia

Brooklyn Beckham ima svojo kuharsko oddajo in domnevno potrebuje ekipo 62 ljudi in 100.000 dolarjev (88.000 evrov) ​za pomoč pri osemminutnem kuhanju in pripravi sendviča. Zdi se, da so denar in sredstva dobro porabljena.

V najnovejši epizodi oddaje Cookin’ With Brooklyn Brooklyn Beckham pripravlja sendvič, očitno pa je, da nima najosnovnejših kuharskih veščin. Po poročanju New York Posta je imel za pripravo videa pri roki ekipo profesionalcev, vključno s kulinarično produkcijo, ki odobri recepte, petimi kamerami in devetimi producenti. Daily Mail pa je poročal, da izdelava vsake epizode stane 100.000 $, ekipa pa šteje 62 ljudi.

Brooklyn na posnetku pravzaprav ne kuha ničesar, to počnejo drugi kuharji, na koncu le vse skupaj sestavi in namaže majonezo. Ne zna ocvreti rib, na posnetku pa se ga sliši tudi, ko sprašuje, kako se ve, kdaj je pečeno.

Neznani vir je povedal: “Fantu je treba pokazati res osnovne stvari, poleg tega ima ”plonkce” z izrazi, na nekaterih so tudi ilustracije.” Vir je skritiziral tudi potrebo po veliki ekipi. “To je nezaslišano. To je vrsta ekipe, ki bi jo pričakovali v veliki televizijski oddaji.”

To pa ni prvič, da je bil Brooklyn zaradi svojega kuhanja deležen kritik. Lani so ga popolnoma raztrgali zaradi nadvse neokusnega angleškega sendviča za zajtrk. Nastopil je v oddaji Today, iz neznanega razloga je tisti dan postal kuharski mojster, predstavili so ga kot senzacijo družbenih medijev. Pripravil je svoj recept za klasični angleški sendvič za zajtrk – jajce, klobaso in slanino na belem kruhu. Poudaril je, da je recept že generacije v njegovi družini in zaradi tega so ga na Twitterju “raztrgali na koščke”.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!